Kako joj samo polazi za rukom? Jedan od najboljih na svijetu završio u društvu Ivane Knoll

Ludi ljetni provod

Kako joj samo polazi za rukom? Jedan od najboljih na svijetu završio u društvu Ivane Knoll

Midhat Šljivak

Hrvatska navijačica Ivana Knoll godišnji odmor provodi na Ibizi, a danas je ova manekenka uspjela uhvatiti i jednog od najboljih fudbalera svijeta Erlinga Haalanda. Fotografija je bila neizbježna.

Ivana Knoll je svjetsku slavu stekla na tribinama. Velika navijačica reprezentacije Hrvatske u centar pažnje je došla 2018. godine u Rusiji, a o njoj se dosta pričalo i u Kataru prošle godine.

Knoll je postala meta interesovanja navijača širom svijeta. Popularnost joj je enormno rasla, a ona je to maksimalno iskoristila da se probije na veliku scenu.

Nakon brojnih obaveza koje je imala u manekenskoj karijeri došlo je vrijeme za odmor. Otišla je na Ibizu i tamo je veoma aktivna u promociji.

Danas je uspjela naletjeti i na jednog od najboljih fudbalera svijeta. Erling Haaland je bio u prolazu kada ga je ona zamolila za fotografiju.

Oglasi

Naravno, Erling je pristao. Ivana se brzo pohvalila na društvenim mrežama i dobila je brojne komentare.

Mnogi se pitaju kako joj samo polazi za rukom da se uvijek nađe na pravo vrijeme i na pravom mjestu, ali očigledno je jednostavno stvorena da privuče pažnju.

Ivana Knoll nakratko promijenila reprezentaciju i izazvala brojne komentare

Ivana Knoll postala je jedna od najpoznatijih navijačica na svijetu. Atraktivna Hrvatica privlači pažnju gdje god da se pojavi, a nakon silnih napora došlo je vrijeme i da se ova 30-godišnjakinja malo odmori.

Oglasi

Za destinaciju je odabrala Ibizu. Tamo je Knoll mamila uzdahe, a Španiju je odlučila zagrijati kupaćim kostimom u bojama zastave ove zemlje.

Naravno, ove fotografije izazvale su ogromnu pažnju i veliki broj komentara. Oni stižu sa svih strana svijeta, a posebni iz Hrvatske odakle je dosta rečenica kako 'fotošop' čini čuda.

Knoll tako barem nakratko promijenila reprezentaciju. Ubrzo se međutim vratila svojim stalnim kostimima u bojama hrvatske zastave i pozirala je u njima samo dan kasnije.

Ivana je dosad dobro znala šta radi i nema dileme da je i sada sve proračunala do krajnjih granica.