Ivana Knoll svoje vjerne fanove počastila fotografijom stražnjice

Ivana Knoll svoje vjerne fanove počastila fotografijom stražnjice

Edmir Škorić

Jedna od najzgodnijih i ujedno napopularnijih navijačica na svijetu, Ivana Knoll, poznata kao vatrena navijačica hrvatske reprezenacije, nastavlja da privlači veliku pozornost sa svojim izazovim izdanjima.

Hrvatska manekenka se prvi put pojavila tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji, da bi četiri godine kasnije dosegla vrhunac svoje popularnosti na utakmicama Mundijala u Kataru.

Nakon što je prisustvovala i finalu Lige nacija u Rotterdamu u kojem su Španci na penale savladali njenu Hrvatsku, Hrvatica je htjela nekoliko dana provesti na odmoru upravo u Španiji, tačnije na Ibizi, gdje nije propustila priliku ostaviti "poklon" svojim fanovima, a kojih je svakog dana sve više.

Oglasi

Na svom računu s više od tri miliona pratitelja, influencerica je pokazala svoju zadnjicu objavivši fotografiju na kojoj se pojavljuje leđima okrenuta na terasi odjevena u crni bikini i zeleni i žuti topić na vodoravne pruge.

No ovo nije prva objava posljednjih mjeseci kada su stigle vrućine, Ivana je objavila nekoliko fotografija na Olimpijskom stadionu Atatürk, u turskom Istanbulu, gdje se igralo finale Lige prvaka između milanskog Intera i Manchester Cityja.

Također je prije nekoliko dana pozirala u kupaćem kostimu u bojama Španije. Ona nastavlja da voli Hrvatsku, a kupaći kostimi u bojama druih zemalja samo su marketinški potez ove uspješne manekenke.

I to smo dočekali: Potukli se pijani Hrvati i to ni manje ni više nego zbog Ivane Knoll

Utakmica polufinala Lige nacija između Nizozemske i Hrvatske sasvim očekivano nije mogla proteći bez Ivane Knoll, najpoznatije navijačice Vatrenih.

Oglasi

Na ulicama Rotterdama se tokom dana okupilo oko 10.000 navijača među kojim je i Ivana Knoll koja predstavlja posebnu atrakciju za mušku populaciju.

Jasno je da se popilo i koje pivo više pa je isped famoznog stadiona De Kuip situacija eskalirala i to zbog Knoll.

Naime, navijači Hrvatske su željeli fotografiju sa atraktivnom djevojkom rođenoj u Čapljini prilikom čega je došlo i do tučnjave.

Jedan navijač je pokušao prići Ivani, druga dvojica su ga zaustavila poslije čega je došlo do fizičkog obračuna.

Oglasi

Policija je ubrzo pristigla i smirila sitauciju, a ljuti navijač se pokušao obračunati i sa pripadnicima javnog reda i mira te je jasno izvukao deblji kraj.

U međuvremenu Knoll je stigla na stadion i normalno nije propustila priliku da objavi fotografije na svom Instagram profilu.

S obzirom da je prije nekoliko dana bila na finalu Lige prvaka u Istanbulu nije nikakvo iznenađenje što se Knoll pojavila i u Rotterdamu.

Kako bi dobila na popularnosti Hrvatica nastoji biti u centru pažnje tokom svih važnijih sportskih događaja, posebno kada igra reprezentacija Hrvatske.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ct1hrMNOv9E/[/instagram]