Ivana Knoll nakratko promijenila reprezentaciju i izazvala brojne komentare

Hrvatsku stavila u drugi plan

Ivana Knoll nakratko promijenila reprezentaciju i izazvala brojne komentare

Midhat Šljivak

Najpoznatija navijačica Hrvatske Ivana Knoll (30) nakratko je promijenila reprezentaciju. Zablistala je na odmoru na Ibizi, pa se odlučila odati priznanje i Španiji kupaćim kostimom u bojama zastave ove države.

Ivana Knoll postala je jedna od najpoznatijih navijačica na svijetu. Atraktivna Hrvatica privlači pažnju gdje god da se pojavi, a nakon silnih napora došlo je vrijeme i da se ova 30-godišnjakinja malo odmori.

Za destinaciju je odabrala Ibizu. Tamo je Knoll mamila uzdahe, a Španiju je odlučila zagrijati kupaćim kostimom u bojama zastave ove zemlje.

Naravno, ove fotografije izazvale su ogromnu pažnju i veliki broj komentara. Oni stižu sa svih strana svijeta, a posebni iz Hrvatske odakle je dosta rečenica kako 'fotošop' čini čuda.

Oglasi

Knoll tako barem nakratko promijenila reprezentaciju. Ubrzo se međutim vratila svojim stalnim kostimima u bojama hrvatske zastave i pozirala je u njima samo dan kasnije.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CuAGMHxuoJM/[/instagram]

Ivana je dosad dobro znala šta radi i nema dileme da je i sada sve proračunala do krajnjih granica.

TikToker ponizio Ivanu Knoll na tribinama - Ostala je zbunjena i zgrožena

Ivana Knoll godinama unazad privlači veliku pažnju na utakmicama reprezentacije Hrvatske. Na veliku scenu došla je 2018. godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a u Kataru prošle godine postala je svjetska senzacija zbog svog atraktivnog oblačenja.

Međutim, ova 30-godišnjakinja poprilično gubi popularnost, posebno među Hrvatima. Prije nekoliko dana jedan od navijača je krenuo da se obračuna s njim, a i na tribina me je doživljavala brojne neugodnosti.

Oglasi

@ludi_iic_bs

IvanaKnoll Seen😅#for #foryou #goviral #crniante #ivanaknoll

♬ original sound - Klipter_YT

Jedan TikToker koji se našao na utakmici odlučio je prići Ivani i pitati je određena 'škakljiva' pitanja. Sve su to pratili njegovi prijatelji koji su 'pucali od smijeha' zbog pitanja koja su joj postavljena.

Knoll pored fudbala prati i ostale sportove. U proteklih nekoliko mjeseci viđali smo je na NBA parketima, stazama Formule 1, ali i mnogim drugim događajima.

Pomalo njena pojava postaje i dosadna. Nije zato nikakvo čudo što je navijači sve više ismijavaju i što joj se dešavaju neugodne situacije.