TikToker ponizio Ivanu Knoll na tribinama - Ostala je zbunjena i zgrožena

Nevjerovatna scena

TikToker ponizio Ivanu Knoll na tribinama - Ostala je zbunjena i zgrožena

Midhat Šljivak

Poznata hrvatska navijačica Ivana Knoll protekle sedmice je uživala u duelima Vatrenih u Ligi nacija protiv Nizozemske i Španije. Nažalost, naši susjedi nisu uspjeli uzeti naslov, a Knoll je postala predmet ismijavanja i više među Hrvatima nije toliko popularna. Jedan TikToker ju je u Nizozemskoj poprilično ponizio.

Ivana Knoll godinama unazad privlači veliku pažnju na utakmicama reprezentacije Hrvatske. Na veliku scenu došla je 2018. godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a u Kataru prošle godine postala je svjetska senzacija zbog svog atraktivnog oblačenja.

Međutim, ova 30-godišnjakinja poprilično gubi popularnost, posebno među Hrvatima. Prije nekoliko dana jedan od navijača je krenuo da se obračuna s njim, a i na tribina me je doživljavala brojne neugodnosti.

Jedan TikToker koji se našao na utakmici odlučio je prići Ivani i pitati je određena 'škakljiva' pitanja. Sve su to pratili njegovi prijatelji koji su 'pucali od smijeha' zbog pitanja koja su joj postavljena.

@ludi_iic_bs

IvanaKnoll Seen😅#for #foryou #goviral #crniante #ivanaknoll

♬ original sound - Klipter_YT
Oglasi

Knoll pored fudbala prati i ostale sportove. U proteklih nekoliko mjeseci viđali smo je na NBA parketima, stazama Formule 1, ali i mnogim drugim događajima.

Pomalo njena pojava postaje i dosadna. Nije zato nikakvo čudo što je navijači sve više ismijavaju i što joj se dešavaju neugodne situacije.

Ivana Knoll se obrukala: Ogromne grudi, sočna stražnjica, noge do Krajine, a glava kao kliker

Ivana se proslavila još 2018. godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali vrhunac je doživjela u Kataru gdje je bodrila Hrvatsku s tribina. Zbog svog atraktivnog izgleda i poprilično oskudnih krpica koje je nosila, stekla je ogromnu popularnost širom svijeta.

To je Ivani pomoglo da dobije milione novih pratitelja. Ona nastavlja da pozira u seksi izdanjima za svoje profile na društvenim mrežama, ali je u posljednje vrijeme kritikovana jer su mnogi uočili da se služi fotošopom.

Čini se da se sada zanijela, pa joj se potrkala i velika greška. Naime, na jednoj fotografiji koju je objavila jasno je da je korišten fotošop jer joj glava izgleda poput klikera u odnosu na ostatak tijela.

Oglasi

"Nisam valjda jedini koji vidi da nešto nije u redu s proporcijama?", "Hoće li te taj policajac uhititi jer ti je glava premala i ne uklapa se s ostatkom tijela?", "Zašto joj je glava tako mala?", "Fotošop pošao po zlu", pisali su joj njeni pratitelji, nakon što su uočili da tu nešto ne štima.

Ivana je u fotošopu stanjila i izdužila noge te suzila struk, istaknula stražnjicu i iz neshvatljivog razloga si smanjila glavu.

Nedavno se Hrvatica pojavila na gala partyju britanskog modnog časopisa Vogue u bijeloj prozirnoj haljini ispod koje su se vidjele gaćice.

Njeni pratitelji bili su oduševljeni njenim fotografijama. Kao i uvijek, pljuštali su komentari na račun Ivaninog izgleda i ponovo je sve ostavila bez teskta svojim outfitom.