Ivana Knoll pokušala postati zvijezda, pa je sa scene pomela gola 50-godišnjakinja
Foto - Instagram

Razbijena je

Ivana Knoll pokušala postati zvijezda, pa je sa scene pomela gola 50-godišnjakinja

Midhat Šljivak

Poznata hrvatska navijačica Ivana Knoll prethodnih dana je u Las Vegasu tražila svoje mjesto među velikim facama Formule 1. Nije joj previše pomoglo atraktivno izdanje jer je nestala u moru lijepih dana, ali je konkurenciju pomela 50-godišnja Heidi Klum.

Ivana Knoll napustila je fudbalske i prešla je na druge sportske terene. Viđali smo je na utakmicama NBA lige i trkama Formule 1, gdje je prethodnih dana uživala u akciji najbržih vozača svijeta.

Tražila je Hrvatica svoje mjesto među poznatim licima. Maksimalno se utegla, pokazala je atribute, ali njen problem je bio što su to uradile i mnoge druge djevojke.

Pažnju medija privukla je atraktivna Slovakinja Veronika Rajek, no konkurenciju je potpuno pomela 50-godišnja njemačka manekenka Heidi Klum.

Heidi Klum na trci Formule 1 u Las Vegasu (Foto: Instagram)

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena pojavila se samo u jakni. Ništa ispod nje nije bilo, a grudi su bile potpuno slobodne.

Oglasi

50-godišnjakinja je naravno izazvala brojne komentare. Ostavila je sve u nevjerici zbog svog izgleda i po mišljenju mnogih je potpuno pomela konkurenciju.

Atraktivna Njemica je naravno sve detalje podijelila na društvenim mrežama sa svojih 11.7 miliona pratitelja i nema dileme da je još jednom potvrdila status nedodirljive u svijetu manekenstva.

Ivana Knoll će definitivno morati još da uči. Heidi je ipak dimenzija više za sve i to je još jednom dokazala. Ovog puta je to učinila na 'sportskom terenu'.

Ivana Knoll je odrasla u Bosni i Hercegovini

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll odrasla je u Bosni i Hercegovini. Rođena je u Njemačkoj, ali je do odlaska na fakultet u Zagrebu živjela u Čapljini.

Oglasi

30-godišnjakinja je u svijet manekenstva ušla kao tinejdžerka. Sa samo 18 godina pobijedila je na takmičenju Miss Zagreba, uzela je i titulu Miss medija, no 2016. godine kao predstavnica dijaspore nije uspjela uzeti titulu najljepše žene Hrvatske.

Ivana Knoll je pokušala privući pažnju (Foto: Instagram)

Na scenu se odlučila probiti na drugačiji način. Pojavila se u atraktivnim izdanjima na fudbalskim terenima, prvo u Rusiji, a zatim i u Kataru kada je njena popularnost skočila do samog vrha.

Mediji širom svijeta su pisali o njoj, stekla je veliki broj fanova i ona je tu slavu maksimalno iskoristila za nove poslovne izazove.

Često se može vidjeti na velikim sportskim događajima. Uživa u tome da je popularna i nema dileme da ćemo za nju još dosta čuti.