Nezapamćen debakl Ivane Knoll u Las Vegasu - Uzalud joj je to što se utegla do maksimuma

Niko nije obratio pažnju na nju

Nezapamćen debakl Ivane Knoll u Las Vegasu - Uzalud joj je to što se utegla do maksimuma

Midhat Šljivak

Hrvatska influencerica Ivana Knoll nakon fudbalskih terena polako postaje i dio ostalih sportskih priredbi. Sada je stigla u Las Vegas gdje se vozi trka Formule 1, a posjeta boksu Aston Martina za 30-godišnjakinju nije prošla onako kao što se nadala.

Ivana Knoll konstantno privlači pažnju javnosti svojim prisustvom na brojnim događajima. Ona je svjetsku slavu stekla na Svjetskom prvenstvu u Kataru prošle godine, a potom je išla od događaja do događaja gdje se maksimalno promovisala.

Ovih dana djevojka iz Čapljine je ponovo u Sjedinjenim Američkim Državama. Odlučila se pojaviti na trci Formule 1 u Las Vegasu, no čini se kako za njeno prisustvo niko ne mari previše.

Snimci iz boksa Aston Martina pokazuju da je Ivana došla samo da se 'slika'. Zategnuta do maksimuma ušla je u boks ekipe Aston Martina, no apsolutno niko od prisutnih muškaraca na nju nije obratio pažnju.

Oglasi

Ovi momci definitivno imaju mnogo važnija posla nego gledati za influencericom koja je došla tu da se fotografiše ispred bolida Formule 1 i od koje nemaju previše koristi u ovom trenutku.

Njen 'nastup' u Las Vegasu definitivno se može nazvati istinskim debaklom jer apsolutno nikog nije zanimala i prisutni su je samo uz osmijeh ispratili iz boksa.

Ko je Ivana Knoll?

Ivana Knoll je rođena u njemačkom gradu Frankfurtu prije 30 godina. Porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Čapljine.

U svijetu modelinga ulazi kao 18-godišnjakinja, bila je Miss Zagreba i Miss Medija i radila je za neke od najpoznatijih brendova širom svijeta.

"Rođena sam u Njemačkoj. Tu sam živjela do svoje osme godine, a sve do dolaska na fakultet u Zagreb, živjela sam s roditeljima u Hercegovinu. Završila sam gimnaziju", Obožavam ples, obožavam putovati i za mene nema ništa bolje od toga", istakla je Ivana 2016. godine kada se prijavila na Miss Hrvatske.

Na kraju je jako dobro znala šta radi. Pojavila se prvo u Rusiji 2018. godine, stekla je određenu popularnost kao navijačica Hrvatske, a sve je eksplodiralo na Svjetskom prvenstvu u Kataru prošle godine.

Milioni ljudi širom svijeta pitali su o kome se radi. Mediji širom svijeta poklanjali su joj pažnju i ona je svu tu popularnost maksimalno iskoristila.

Koristi i dalje. Ima je na svim mogućim događajima i djevojka jednostavno voli da se promoviše.