Prije utakmice "troll", a nakon utakmice veliko poštovanje za Japance od strane Ivane Knoll
Foto: Instagram

Ponovo je privukla veliku pažnju

Prije utakmice "troll", a nakon utakmice veliko poštovanje za Japance od strane Ivane Knoll

Eldar Ganibegović

Hrvatska je jučer igrala utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Japana, a Ivana Knoll ponovo je privukla veliku pažnju. Prije utakmice je osmislila mali troll za Japance, a nakon meča im iskazala veliko poštovanje.

Od svih šest reprezentacija koje su do sada izborile četvrtfinale, Hrvatska se najviše namučila. Jedini su igrali produžetke, a onda i penale.

Nakon 90 i 120 minuta igre protiv Japana bilo je 1:1. Maeda je doveo azijsku selekciju u vodstvo u 43. minuti, da bi izjednačio Perišić u 55., a onda su Vatreni s 3:1 bili bolji u raspucavanju. Junak je bio Dominik Livaković s tri odbranjena penala.

I na ovoj utakmici bila je prisutna atraktivna Ivana Knoll, hrvatska navijačica koja je proglašena najljepšom ženom u Kataru.

Prije utakmice osmislila je mali troll za Japance na društvenim mrežama.

Naime, objavila je sebe kako jede sushi i napisala: "Japanci, spremni smo za vas."

Oglasi

Sushi je tradicionalno japansko jelo pripremljeno od kuhane riže začinjeno sirćetom, te se servira sa sirovom ili dimljenom ribom.

Troll vezan za sushi uslijedio je i nakon utakmice, kada je objavila video uz opis: "Danas na meniju imamo samo sushi."

Ipak, nakon utakmica iskazala je veliko poštovanje za Japance, a u prvi plan istakla je njihovog selektora.

Kao što znamo, selektor Japana se naklonio japanskim i hrvatskim navijačima nakon utakmice i tako pokazao koliko je njegov narod velik i u pobjedi i u porazu.

Prokomentarisala je to Knoll i objavila story na kojem je napisala:

"Veliko poštovanje za japanski narod. Upoznala sam vas mnogo danas i jako ste dobri, ljubazni i iskreno vam želim sreću na sljedećem Svjetskom prvenstvu."

  

Story Ivane Knoll. 

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Uf, uf, uf! Zlo i naopako što bi rekli stariji ljudi...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi