Ivana Knoll nije bila sinoć na Maksimiru, ali je porukom na Instagramu izazvala pravu pometnju

Već se zna gdje će biti idućeg ljeta

Ivana Knoll nije bila sinoć na Maksimiru, ali je porukom na Instagramu izazvala pravu pometnju

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske plasirala se sinoć na Evropsko prvenstvo koje se narednog ljeta igra u Njemačkoj, a pobjeda Vatrenih posebno je oduševila Ivanu Knoll koja se oglasila na Instagramu i otkrila šta priprema.

Hrvatska je uspjela sinoć na Maksimiru da pobijedi Armeniju sa 1:0 i osigura drugo mjesto u grupi i direktan plasman na Evropsko prvenstvo.

Vatreni su znali kako da proslave pobjedu i novi veliki uspjeh, te sada im ostaje da se pripremaju za Evropsko prvenstvo.

Sigurno je da će Hrvatska imati ogromnu podršku svojih navijača u Njemačkoj gdje upravo živi i radi veliki broj ljudi s ovih prostora, a svaka balkanska reprezentacija koja se plasira na EP skoro da će imati atmosferu kao da igra domaću utakmicu.

Žrijeb grupa za Evropsko prvenstvo održat će se 2. decembra, a sigurno je da će nakon toga Hrvati krenuti u akciju kada je u pitanju kupovina ulaznica za mečeve na ovom velikom takmičenju.

Oglasi

U centru pažnje nakon sinoćnje utakmice našla se i Ivana Knoll koja se proslavila dolazeći na mečeve Hrvatske u golišavim izdanjima. Svjetsku slavu je stekla prije godinu dana u Kataru kada je dobila preko dva miliona pratitelja na Instagramu što joj je otvorilo mnoga vrata.

Ivana je pratila i sinoćnju utakmicu Hrvatske i Armenije, ali putem TV ekrana. No, sigurno je da Evropsko prvenstvo neće proći bez nje, te je putem Instagrama ona potvrdila da će biti idućeg ljeta u Njemačkoj.

"Dolazimo EURO20204. Jedva čekam iduće ljeto u mojoj voljenoj Njemačkoj", poručila je Knoll na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

   Ivana Knoll se oglasila na Instagramu i najavila dolazak na Evropsko prvenstvo idućeg ljeta

Jasno je da se očekuje invazija navijača Hrvatske u Njemačkoj, a već sada je jasno da će među njima biti i Ivana koja će sigurno spremiti nova provokativna izdanja kada je njen stajling u pitanju.

Ivana trenutno živi i radi u Americi nakon što joj je slava s Mundijala u Kataru donijela nekoliko sponzorskih ugovora.

Top Komentari

BosanskaSvedska
A joj guzara na aparatima
1 0
Zaccheroni
Nekad je muzla krave a sad muze cundare
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi