Fan na Instagramu pitao Ivanu Knoll da se slika u hidžabu, njen odgovor izazvao bijes kod muslimana

Kratak i jasan odgovor

Fan na Instagramu pitao Ivanu Knoll da se slika u hidžabu, njen odgovor izazvao bijes kod muslimana

Endin Čaušević

Popularna hrvatska navijačica Ivana Knoll ponovo se našla u centru pažnje javnosti jer je odlučila odgovarati na pitanja svojih fanova na Instagramu, a već na samom početku našla se na velikom udaru kritika zbog odgovora na pitanje o hidžabu.

Ivana Knoll postala je popularna prije pet godina kada se u izazovnim izdanjima pojavljivala na mečevima reprezentacije Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali potpuni "bum" doživjela je krajem prošle godine u Kataru.

Hrvatska navijačica je u Kataru iz utakmice u utakmicu bila u centru pažnje zbog izazovnih izdanja u kojima je bila oskudno odjevena, a to joj je donijelo veliku popularnost.

Ivanina popularnost na Instagramu naglo je skočila i sa 600.000 pratitelja sada je na broju od čak 3.3 miliona što dovoljno govori šta joj je odlazak u Katar donio.

Ona je to itekako znala da iskoristi i sklopila je nekoliko sponzorskih ugovora, te je odlučila da se preseli u Sjedinjene Američke Države gdje većinom odsjeda u Miamiju i Los Angelesu.

Oglasi

S golišavim objavama na Instagramu nije prestala i svoje fanove redovno "časti" fotografijama, a odlučila se i slobodno vrijeme iskoristi kako bi odgovorila i na pojedina pitanja fanova koji ju prate na ovoj društvenoj mreži.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ct1hrMNOv9E/[/instagram]

No, već na samom početku odlučila je da odgovori na poprilično škakljivo pitanje, te se baš nije proslavila jer je izazvala lavinu kritika svojih fanova islamske vjeroispovijesti.

Naime, jedan od fanova pitao je Ivanu da li može objaviti fotografiju kako pozira u hidžabu koji je tradicionalna nošnja za muslimanke, a njen odgovor je bio kratak i jasan sa "haha".

Opis nije dostupan.

Takva reakcija se nije svidjela njenim fanovima koji su počeli s lavinom kritika, te su poručili Ivani da je bilo bolje da je takvo pitanje izignorisala ili ljubazno odgovorila da hidžab neće oblačiti nego što je to uradila na ovakav način.

Ivanu je tokom Mundijala zapratilo dosta fanova iz Katara, ali da li će joj broj pratitelja na Instagramu pasti zbog ove "greške u koracima" ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

anga
Cuj izazvo bjes kod muslimana... sto je izazvo bjes, da se zena koja se prostituise slika u Hidzabu , nema potrebe....
3 0
user1626643434
Šta drugo očekivati od kurveštije
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi