Ivana Knoll objavila fotografiju bez šminke, razlika je više nego očita

Ivana Knoll objavila fotografiju bez šminke, razlika je više nego očita

Edmir Škorić

Popularna hrvatska navijačica Ivana Knoll proslavila se tokom Svjetskog prvenstva u Kataru krajem 2022. godine, a u centar pažnje dospijevala je uglavnom zbog provokativnih stilova koji su izazvali brojne kontroverze.

Knoll je postala zvijezda na društvenim mrežama, gdje pokazuje mnoge privatne trenutke iz svog života. Hrvatica je nedavno objavila fotografiju bez jake šminke, na kojoj inače izlazi pred širu publiku.

Unatoč strogim pravilima odijevanja tokom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru 2022., Ivana Knoll nije imala namjeru slijediti tamošnja kulturna pravila. Vatrena navijačica hrvatske reprezentacije isticala se na arapskim stadionima u hrabrim, provokativnim izdanjima, zbog čega je tokom turnira prozvana "kraljicom Svjetskog prvenstva " .

Nakon završetka Svjetskog prvenstva ime Ivane Knoll dugo nije silazilo s naslovnica brojnih magazina. Hrvatica je vrlo brzo stekla veliku popularnost na društvenim mrežama. U ovom trenutku njen Instagram profil prati čak 3,1 miliona korisnika koji prate fotografije i videa koje objavljuje "Kraljica Svjetskog prvenstva".

Nedavno je Ivana Knoll na storyju podijelila fotografiju na kojoj je možete vidjeti bez teške šminke. Na fotografiji se osim Hrvatice nalazi i njena prijateljica koja je frizerka. Nemoguće je ne primijetiti da Knoll izgleda malo drugačije nego na ostalim fotografijama.

Oglasi

Prošlog novembra hrvatska navijačica na društvenim je mrežama podijelila fotografiju na kojoj pozira na gradskim ulicama u vrlo oskudnom izdanju. Prema mišljenju nekih korisnika, njena je kreacija prešla granice dobrog ukusa.

"Što ljudi pomisle kad se pojaviš na javnim mjestima u odjeći za spavaću sobu?!", napisao joj je jedan od pratilaca.

Ivana Knoll ne mari za takve komentare, ona zaista uživa u svakom trenutku svog život i često je u društvu svjetskih zvijezda, te prisustvuje velikim događajima poput Velikih nagrada Formule 1, najvećih fudbalskih događaja, a pratila je i neke utakmice NBA lige.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Uh brate ni traktor joj nije do koljena!
1 0
Realno01
Ha ha bez sminke ovo? Jeste li vi normalni.Pa na ovoj slici ima 90% sminke na sebi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi