Ivana Knoll fotografijom s plaže "srušila" Instagram, čestitala Novu godina, pa pokazala previše!

Odmara se na egzotičnoj lokaciji

Ivana Knoll fotografijom s plaže "srušila" Instagram, čestitala Novu godina, pa pokazala previše!

Endin Čaušević

Nakon što se prije godinu dana proslavila na Svjetskom prvenstvu u Kataru popularna hrvatska navijačica Ivana Knoll preselila se u Miami gdje živi život iz snova. Pokazala je gdje je dočekala novu 2024. godinu, a fotografijama s plaže je baš počastila svoje fanove.

Ivana se u javnosti pojavila još prije nekoliko godina kada je bodrila reprezentaciju Hrvatske na Mundijalu u Rusiji 2018. godine, no pravi "bum" djevojka porijeklom iz Čapljine doživjela je prošle godine u Kataru.

Svojim izazovnim izdanjima izazvala je nevjerovatnu pažnju svjetske javnosti koja je Ivani donijela ogromnu popularnost, a ova Hrvatica to je znala da iskoristi.

Otvorila su joj se mnoga vrata što se tiče poslovnog svijeta, te je zbog toga Ivana na kraju odlučila da napusti Hrvatsku i živi u Miamiju, a svojim fotografijama na društvenim mrežama pokazuje koliko uživa.

Tako je Ivana i za doček 2024. godine odlučila da izabere zanimljivu lokaciju, a u pitanju je malo ostvro u blizini Portorika koje se zove St. Barthelemy.

Oglasi

Ona je početak 2024. godine odlučila da baš počasti svoje fanove na Instagramu jer je objavila dvije fotografije s plaže u nikad provokativnijem izdanju.

Popularna hrvatska navijačica je u prvi plan stavila svoju zadnjicu, a muški dio njene publike ostao je bez teksta kada je vidio kakve fotografije je Ivana objavila sa svog kratkog zimskog odmora.

Ona je za kratko vrijeme skupila čak 130.000 lajkova na ovu objavu, te je poručila da 2024. godinu dočekuje na svojoj najdražoj lokaciji.

"Sretna Nova godina ekipa. Šaljem vam ljubav s najdraže lokacije i u svom najdražem outfitu", poručila je Ivana.

[instagram]https://www.instagram.com/p/C1hg6k2OXfd/[/instagram]

Inače, Ivanu na Instagramu prati čak 3.1 milion ljudi, odnosno dobila je čak 2.5 miliona novih pratitelja zahvaljujući odlasku u Katar gdje je također provokativnim izdanjima ponosno pokazala svoje atribute.

Top Komentari

Realno01
Vi novinari ovog portala stvarno niste normalni.Prvo ova ravaku veze nema sa sportom a drugo svi su davno objavili da su njene slike sve fotosopirane
2 1
Zaccheroni
Yebo je brate otac kako je odvratna . Cak je Hana Hadžiavdagic ljepša
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti