Ivana Knoll se prvi dan u Njemačkoj provela kao 'bosa po trnju' - "Ovo plaćam 650 eura dnevno"
Ivana Knoll na ulicama Berlina (Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Hrvatica nezadovoljna

Ivana Knoll se prvi dan u Njemačkoj provela kao 'bosa po trnju' - "Ovo plaćam 650 eura dnevno"

Midhat Šljivak

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll nije previše sretna zbog smještaja kojeg je dobila u Berlinu. Na društvenim mrežama je iskazala veliko nezadovoljstvo.

Ivana Knoll odlučila je i ovo ljeto provesti uz reprezentaciju Hrvatske. Bit će podrška Vatrenima s tribina u Njemačkoj, no stvari po nju po dolasku u glavni grad Berlin nisu krenule kako treba.

Knoll je odabrala ekskluzivni hotel u kojem će boraviti tokom Eura. Ipak, nije dobila ono čemu se nadala, pa je svoje nezadovoljstvo odlučila istaći na društvenim mrežama.

Ne godi joj to što je hotel poprilično stari i što je apsolutno sve što treba, poput hotela i teretane, trenutno zatvoreno.

"Plaćam tisuće eura za 'najbolji hotel' u Berlinu. Stare sobe, grijanje ne radi, u toku su radovi u teretani i na bazeni. Ne bih preporučila", rekla je Ivana i otkrila je cijenu koju plaća za dnevni najam hotelske sobe.

"Samo za mene soba košta 650 eura."

Oglasi

Ona je prinuđena u ovom hotelu ostati barem još nekoliko dana. Sve je već plaćeno i ne bi bilo smisla da tek tako baci novac.

Knoll je već danas bila pravi hit na berlinskim ulicama. Odlučila je u atraktivnom izdanju prošetati i ponovo je privukla veliku pažnju na sebe.

Ivana Knoll privukla pažnju ( (Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL)

31-godišnjakinja porijeklom iz Hercegovine rado je posvetila pažnju fanovima. Bilo je dosta onih, posebno muškaraca, koji su je zamolili za fotografiju, a ona to nije odbijala.

Podsjetimo, Ivana Knoll se u javnosti po prvi put pojavila tokom Svjetskom prvenstva u Rusiji 2018. godine. Ipak, 'eksploziju' popularnosti doživjela je četiri godine kasnije u Kataru.

Oglasi

Postala je djevojka sa statusom najpoznatije i najatraktivnije navijačice svijeta. Ljudi sa svih strana svijeta imali su želju da je upoznaju, a ona je tu priliku maksimalno iskoristila.

Njen Instagram profil prešao je preko milion pratitelja tokom Svjetskog prvenstva u Kataru. Od tada konstantno raste i sada je prati tri miliona ljudi.

Sve je to Hrvatica maksimalno iskoristila. Ugovorila je poslove od Miamija do Dubaija, te je zaradila jako dobre cifre baveći se modelingom.

Vidjet ćemo da li je Ivana Knoll spremila nešto novo za tribine ovog ljeta. U Kataru je znala prijeći granice, no niko se nije previše bunio.

Oglasi