Leyla objavila kako Hajrović testira njen novi automobil od 120.000 KM, pa pisala o Švicarskoj

Uživaju u Zurichu

Leyla objavila kako Hajrović testira njen novi automobil od 120.000 KM, pa pisala o Švicarskoj

Endin Čaušević

Karijera Izeta Hajrovića doživjela je pad prehodnih nekoliko godina i zbog toga se više prati njegov privatni život nego partije koje pruža na terenu.

Hajrović je prošlog ljeta napustio zagrebački Dinamo nakon tri sezone i odlučio je karijeru nastaviti u dresu grčkog Arisa, ali se u dosadašnjem dijelu sezone nije previše naigrao.

Bivši bh. reprezentativac odigrao je svega 11 utakmica u svim takmičenjima i sigurno je da ne može baš biti zadovoljan statusom u klubu s kojim ima ugovor do ljeta 2024. godine.

Hajrović se našao ponovo u centru pažnje, ali ovaj put zbog objave njegove supruge Leyle na društvenim mrežama.

Ona je otkrila da su se vratili u Švicarsku i da je za njih Zurich pravi dom. Također, pokazala je da Izet "testira" njen novi automobil, a u pitanju je Genesis Europe GV80 koji inače košta oko 120.000 KM.

"Ljubav prema ovom gradu se ne može opisati. Živjeli smo u mnogo država, ali ništa nije kao Švicarska i Zurich", napisala je Leyla u jednoj od objava na Instagramu.

Top Komentari

Thierry.Henry
Koje Su ovo seljacine,Boze sacuvaj...pogotovo ova kobiletina
5 1
Goran86
Propo je zbog ove koze
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi