Kralj alkohola tužno gleda u bar napravljen u vlastitoj vili - Ovo je dokaz da je svaka žena šef

Grealish ispunio želju djevojci

Kralj alkohola tužno gleda u bar napravljen u vlastitoj vili - Ovo je dokaz da je svaka žena šef

Midhat Šljivak

Fudbaler Manchester Cityja Jack Grealish stekao je titulu kralja alkohola. Nakon osvajanja Lige prvaka ofanzivac Građana se danima nije trijeznio i svi su u nevjerici gledali šta radi od sebe. Zbog toga nije čudo što je na svom imanju izgradio bar, ali navodno on služi samo za zdrava pića i u njemu nema alkohola.

Jack Grealish je kralj dobrog provoda, zabava i alkohola. Fotografije na kojima je pijan do besvijesti nakon osvajanja Lige prvaka obišle su svijet i mnogi su se pitali kako čovjek sve izdrži.

Interesantno je svakako da je Grealish u svom domu odlučio izgraditi bar. Međutim, navodno se u njemu služe samo zdrava pića i alkohola nema. Za to je zaslužna njegova vjerenica Sasha Attwood.

"U baru se služe samo zdrava pića. Sacha je ljubiteljica sokova od celera, jabuke, limuna i špinata", tvrde engleski mediji.

S obzirom na njegovu ljubav prema alkoholu sigurno je da i Jack ima svoje mjesto u skupocjenoj vili od šest miliona eura u kojem se može opustiti i popiti koju čašicu više. Ipak, Sasha očigledno vodi glavnu riječi i bar koji je sagrađen Grealish ne može koristiti.

Oglasi

Vila je dovoljno velika da u nju stane apsolutno sve, pa tako u svom domu u Manchesteru par uživa u teretani, sobi za jogu, spa centru, bazenu i mnogim drugim mjestima za zabavu.

Jack Grealish se konačno otrijeznio, pa dao komentar kojim je dobio poštovanje svih

Jack Grealish iza sebe ima veoma uspješnu sezonu u kojoj je osvojio trostruku krunu s Manchester Cityjem. To je odlučio proslaviti cjelodnevnim opijanjem i danima poslije utakmice bio je 'pijan kao letva'.

Uspio se nakon toga nekako otrijezniti. Priključio se reprezentaciji i dobio je pola sata u razbijanju Sjeverne Makedonije, no nije on bio za igru nakon svakodnevnog opijanja.

Grealish nimalo ne žali zbog svega što se dogodilo. Tvrdi da je on jednostavno takav i da ne želi nikog lagati o tome šta radi u svoje slobodno vrijeme.

Oglasi

"Znao sam šta radim. Takav sam i tako izgleda moj izlazak i partijanje", rekao je Jack Grealish i nastavlja:

"Dobro, nije baš uvijek ovako žestoko, ali osvojili smo trostruku krunu i to je nešto što se vjerovatno nikad više neće desiti. Uživao sam, ali nisam jedini. Svi snimaju mene, ali mogu vam pokazati određene snimke na kojima su i ostali isti kao i ja."

"Nikad neću lagati i reći kako ne pijem i kako se ne provodim. Ja to stalno radim. Iskren sam, živim svoj san igrajući za najbolji klub na svijetu", poručio je Jack Grealish.

Grealish je član Građana postao 2021. godine. Aston Villi je plaćen gotovo 120 miliona eura i za mnoge je to bio prevelik iznos i mnogi su mišljenja da on nije igrač visoke klase.

Nije ovaj 27-godišnjak uvijek prvi izbor Pepa Guardiole. Ipak, itekako zna promijeniti situaciju na terenu kada je tu i igra sasvim dobro u dresu Cityja.

Za tim iz Manchestera je u dvije godine odigrao ukupno 89 utakmica i ima učinak od 11 golova i 15 asistencija.