Nije dobila što je htjela od Messija, a sada je pronašla nove "žrtve"
Suzy Cortez izdvojila svoje favorite na Svjetskom prvenstvu.

Miss BumBum

Nije dobila što je htjela od Messija, a sada je pronašla nove "žrtve"

Eldar Ganibegović

Svjetsko prvenstvo u Kataru se bliži kraju. Ostalo je još osam utakmica da se odigra, a sada je svoje favorite izdvojila i Miss BumBum Suzy Cortez, poznatija kao najveći fan Lionela Messija.

Pobjednica Miss BumBum Suzy Cortez pomno će pratiti četvrtfinale Svjetskog prvenstva Engleske protiv Francuske u subotu.

Možda poznatija kao najveća obožavateljica Lionela Mesija , Miss Bum Bum će prvenstveno navijati za Argentinu dok se turnir u Kataru bliži kraju.

Osim što je, naravno, njen favorit Argentina, ova zanosna Brazilka je u razgovoru za Daily Star otkrila da simpatizira i Englesku i Meksiku.

Kako su Meksikanci ispali u grupnoj fazi, preostalo joj je još da navija za Argentinu i Englesku.

Oglasi

Otkrila je da su joj dva omiljena igrača u Engleskoj Jack Grealish i Phil Foden, jer navija za Manchester City.

U Meksiku joj je najbolji Guillermo Ochoa, sada već legendarni golman kojem je Mundijal u Kataru bio peti u karijeri.

Također, Cortez je dodala da su joj veoma zgodni južnokorejski igrači, što je potkrijepljeno činjenicom da je Cho Gue-sung povećao broj svojih pratilaca na Instagramu na 2,7 miliona tokom turnira u Kataru.

Inače, ona ima nevjerovatnih sedam tetovaža posvećenih argentinskoj zvijezdi preko tijela, a u planu je i osma.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Clt8Mwgp7ut/?hl=en[/instagram]

Top Komentari

axel42
E o ovoj odavno nismo ništa pročitali. Miss Boom Boom! Veaćanje u neka stara dobra vremena. Hvala SS.BA! Yebeš više Ivanu Knoll, dosta i nje više!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti