Sa dvije čašice Grealish napio saigrača, nije ni sanjao šta će se ubrzo desiti njegov majci

Ederson otkrio detalje

Sa dvije čašice Grealish napio saigrača, nije ni sanjao šta će se ubrzo desiti njegov majci

Admin Čaušević

Niko se nije napio kao Jack Grealishi prilikom proslave titule prvaka Evrope, ali Englez je uspio napiti i neke svoje saigrače koji uopšte ne konzumiraju alkohol. Njegovo neodgovorno ponašanje mu je stvorilo određenu glavobolju, pogotovo kod njegove majke.

Ederson je prva fudbaler Manchester Cityja koji je progovorio o detaljima sa trodnevne proslave Cityjevog osvajanja Lige prvaka, Premiershipa i FA Cupa u istoj sezoni.

Sjajni brazilski golman je kazao kako je majka Jacka Grealisha, 55-godišnja Karen bila neželjena žrtva ludog provoda.

"Neki igrači Manchester Cityja uopšte ne piju, ali su napravili izuzetak. To je slučaj sa Rubenom Diasom, ali s njim nije uspjelo."

Oglasi

"Popio je dvije čaše i sve je povratio, sve iz sebe je izbacio u torbicu Grealishove majke...", kazao je Ederson.

Grealishovoj majci se to svakako uopšte nije svidjelo pošto je ostala bez posebno dizajnirane Guccijeve torbice koja košta pravo malo bogastvo.

Poznato je da je porodica Grealish jako osjetljiva na torbice, to se odlično vidjelo na slavlju iz Cityjeve svlačionice kada je engleski fudbaler zagalamio na saigrača što je udario u njegov modni dodatak.

Grealish sa majkom Karen na jednoj od zabava

Navijači Manchester Cityja su na sve reagovali sarkastično sa nadom da će gospođi Grealish sin uskoro kupiti novu torbicu.

Diazovo trežnjenje nije dugo trajalo pošto se ubrzo odazvao selektoru reprezentacije Portugala i bit će spreman za subotnji duel protiv Zmajeva i Edina Džeke.

Sa odazivanjem u reprezetnaciju problema nije imao ni Grealish, ali je teško vjerovati da će ga Gareth Southgate uvoditi u igru.

"Postoji linija i uvijek pratimo gdje je koji igrač. Razgovarao sam s igračima i razgovarali smo o tome gdje treba biti fokus", poručio je Southgate uz naglasak da će sve sa igračima riješiti privatnim razgovorom.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
“Poznato je da je porodica Grealish jako osjetljiva na torbice,” Boze hajmo fajront?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi