Čovjek od 100 miliona počinje novu karijeru - Niko nije ni sumnjao u ono što će raditi

Spreman je za nove izazove

Čovjek od 100 miliona počinje novu karijeru - Niko nije ni sumnjao u ono što će raditi

Midhat Šljivak

Zvijezda Manchester Cityja Jack Grealish (28) već se sprema za igračku penziju i odlučio je odabrati posao za budućnost. Želja mu je da postane DJ.

Jack Grealish odlučio je u budućnosti partijati kao nikad ranije. Iako je zvijezda Manchester Cityja prepoznatljiv po ludim pijankama i uništavanju od alkohola, još uvijek mu nije dovoljno, pa će i nakon karijere biti dio ekipe za ludovanje.

Noćni klubovi će tek da ga upoznaju. Jack je po završetku igračke karijere odlučio postati DJ i spreman je za lud provod u narednim godinama.

"Počeo sam s predavanjima za posao DJ-a. Ime mi je DJ Grealo", riječi su Grealisha, ali je priznao kako mu na početku ništa nije jasno i da to nije lagan posao.

"Počeo sam s časovima prije dvije sedmice. Preteško je. Tri sata sam bio unutra, izašao sam i nisam imao pojma o onom što sam učio", iskren je Grealish.

Oglasi

Jack Grealish kao DJ Grealo (Foto: Instagram)

Ipak, nema dileme da će se maksimalno potruditi da u narednim godinama odradi školu kako treba i da će noćni klubovi biti mjesto gdje će ga često fanovi moći vidjeti.

Vjerovatna destinacija 'nastavka karijere' je Ibiza. Tamo su uvijek najluđe zabave, a on je odlučio da većinu vremena provodi tamo.

Odlazak Jack Grealisha očigledno je veoma blizu. Vjerovatno ćemo ga gledati na velikoj sceni još nekoliko godina i vidjet ćemo kada će mu dosaditi da igra fudbal.

Ugovorom za Građane vezan je do juna 2027. godine. To će vjerovatno biti prijelomni trenutak njegove karijere i vrlo je moguće da će sa scene otići sa samo 32 godine.

Novca je zaradio dovoljno. Plata u Cityju mu je gotovo 16 miliona funti godišnje, račun je već poprilično pun i može maksimalno da se opusti do kraja karijere.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE