Grealish uhvaćen na djelu sa stjuardesom, djevojka mu ne smije reći ni slovo

Nevjerovatni Englez

Grealish uhvaćen na djelu sa stjuardesom, djevojka mu ne smije reći ni slovo

Midhat Šljivak

Fudbaler Manchester Cityja Jack Grealish nastavio je lumpovati na lokacijama širom svijeta i ovaj momak doslovno ne pamti kada je zadnji put bio trijezan. Prethodnih dana uhvaćen je potpuno zapušten i u društvu druge djevojke, a o tome se oglasila i njegova djevojka Sasha Attwood.

Biti djevojka velike zvijezde nosi ogroman teret. To na svojoj koži dobro osjeća djevojka fudbalera Manchester Cityja Sasha Attwood.

Jack i Sasha odavno žive skupa, ali engleski fudbaler je poprilično slobodan i često je viđen u društvu drugih djevojaka.

Nedavno je Grealish imao lude noći na Ibizi. Uživao je u društvu jedne od golišavih stjuardesa i nije se uopšte skrivao od fotografa koji su sve snimali, pa je uhvaćen i detalj kako je hvata za nogu.

Oglasi

Lud provod na Ibizi nastavljen je nevjerovatnom zabavom na jednom koncertu, a interesantno je da njegova djevojka nije bila ni blizu. Ona je svoj odmor provodila u Italiji.

Naravno, vidjela je snimke Jacka koji kruže društvenim mrežama. Sve je interesovalo kako će reagovati, no ona je ostala poptuno mirna na sve što se desilo.

Sve što je napravila je to da je objavila fotografiju u elegantnoj crvenoj haljini i dobila je brojne komentare kako izgleda zaista prelijepo.

"Izgledaš predivno u tome. Nevjerovatna si", samo su neki od niza komentara prema ovoj djevojci.

Oglasi

Njena veza sa zvijezdom Cityja veoma je interesantna. Čudno je da ljetuju odvojeno, posebno kada su u istom trenutku odlučili otići na odmor prije početka nove fudbalske sezone.

Grealish nimalo ne žali zbog svega što se dogodilo. Tvrdi da je on jednostavno takav i da ne želi nikog lagati o tome šta radi u svoje slobodno vrijeme i on samo želi proslaviti svoje uspjehe.

To je saopštio nedavno nakon što su ga pitali o burnim noćima nakon pobjede u finalu Lige prvaka i osvajanju trostruke krune.

"Znao sam šta radim. Takav sam i tako izgleda moj izlazak i partijanje", rekao je Jack Grealish i nastavlja:

"Dobro, nije baš uvijek ovako žestoko, ali osvojili smo trostruku krunu i to je nešto što se vjerovatno nikad više neće desiti. Uživao sam, ali nisam jedini. Svi snimaju mene, ali mogu vam pokazati određene snimke na kojima su i ostali isti kao i ja."

"Nikad neću lagati i reći kako ne pijem i kako se ne provodim. Ja to stalno radim. Iskren sam, živim svoj san igrajući za najbolji klub na svijetu", poručio je Jack Grealish.