Jahanje joj ide od ruke: Wanda na biku izdržala 25 sekundi
Wandu Naru mnogi smatraju najmoćnijom ženom u svijetu italijanskog fudbala

Zabava u Argentini

Jahanje joj ide od ruke: Wanda na biku izdržala 25 sekundi

M. Šljivak

Supruga kapitena Maura Icardija, Wanda Nara, privlači veliku pažnju gdje god da se pojavi.

Ova 32-godišnjakinja se pored modelinga bavi i menadžerskim poslom, te vodi brigu o karijeri svog sedam godina mlađeg supruga.

Naravno, Wanda voli i dobar provod i zabavu, pa je u Argentini odlučila da se sa dragim osobama okuša u jahanju mehaničkog bika.

Cilj svakog ko se nađe na mehaničkom biku je da se što duže zadrži na njemu, a Wanda je poprilično izdržala. Čak 25 sekundi je provela na njemu, a zatim je završila na podu.

Sve što se dešava u njenom životu ova zanosna plavuša naravno podijeli i sa svojih četiri i po miliona pratitelja na Instagramu. To je učinila i ovaj put uz opis: Moji prijatelji znaju kako me zabaviti...

Vjeruje se da je ovaj snimak nastao tokom novogodišnje zabave na kojoj je Wanda prisustvovala zajedno sa Maurom i petero djece.

Porodica je pred božićne i novogodišnje praznike otputovala u Rosario. Željela je Wanda da to vrijeme provede sa porodicom, ali veoma brzo slijedi povratak u Italiju i pregovori oko novog ugovora njegog supruga sa Interom.

Wanda postavila uslove novog ugovora pred čelnike Intera i poprilično ih je šokirala

Argentinac je jasno iskazao želju za ostankom na Giuseppe Meazzi, ali njegova supruga Wanda koja se brine za karijeru sjajnog napadača, postavila je pred Inter težak izazov.

Wanda je u razgovorima od rukovodstva Intera zatražila duplo veću platu od aktuelne, odnosno traži devet miliona eura po sezoni, te je zatražila da se poveća odštetna klauzula koja je trenutno 110 miliona eura.

Čelni ljudi Nerazzurra žele da u novom ugovoru klauzula potpuno nestane. Ova od 110 miliona eura validna je do sredine jula, ali očigledno da Wanda ne želi da Inter potpuno kontroliše ugovor njegog muža.

Međutim, i povišica je problem. Niko na Mazzi nije očekivao da će gospođa Icardi tražiti toliku povišicu i sada će biti veoma interesantno vidjeti kako će sve na kraju završiti.

Top Komentari

Stanley
yebla vam ona komplet familiju pun mi je racku više ove raspale rave. Sljedeći put vas prijavljujem policiji mamu vam retardiranu i bolesnu.
32 1
Novibroj
Lendo i sljivo su autori svi perverzni clanaka . 2 stara jebaca
24 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi