Jamie Vardy žestoko reagovao nakon što je Rooneyjeva supruga optužila njegovu izabranicu Rebekah

Prijateljstvo više ne postoji

Jamie Vardy žestoko reagovao nakon što je Rooneyjeva supruga optužila njegovu izabranicu Rebekah

E. Čaušević

Supruga Waynea Rooneyja, Coleen, našla se u centru skandala nakon što je osula paljbu po izabranici napadača Leicestera, Jamiea Vardyja.

Coleen je optužila Rebekah Vardy da prodaje informacije o njenom privatnom životu engleskim tabloidima. Rooneyjeva supruga je sigurna da Rebekah otkriva sve o njenom privatnom životu jer postoje stvari koje je samo ona znala.

"Već nekoliko godina neko kome sam vjerovala konstantno je informisao Sun o mojim privatnim postovima i storyjima. Dato im je toliko mnogo informacija o meni, mojim prijateljima i mojoj porodici i to sve bez mog dopuštenja ili znanja. Dugo sam pokušavala shvatiti ko bi to mogao biti, a iz različitih razloga sam imala sumnju. Da bih to i dokazala, nadošla mi je ideja, blokirala sam gledanje Instagram profila za sve, osim za jedan profil. (Oni na mom privatnom profilu sigurno se pitaju zašto već neko vrijeme nisam imala storyje)", napisala je Collen.

Na tome nije stala.

"Tokom proteklih pet mjeseci objavila sam niz lažnih priča kako bih vidjela hoće li naći put do The Suna. I znate šta, našli su. Priča o odabiru spola u Meksiku, priča o povratku na televiziju i posljednja priča o poplavi u podrumu u mojoj novoj kući. Sačuvala sam sve originalne storyje koji jasno pokazuju kako ih je pregledala samo jedna osoba. To je... profil Rebekah Vardy", napisala je.

Poznato je da su Rooney i Vardy bili u veoma dobrim odnosima, ali to više ne postoji. Engleski mediji prenose da je Vardy blokirao nekadašnjeg napadača Manchester Uniteda na svim društvenim mrežama i poručio mu je da više ne želi čuti za njega.

Vardy ne želi da pređe preko optužbi na račun njegove supruge kojoj nije prvi put da je u centru skandala. Naime, Vardyjevi roditelji su bili protiv njihovog vjenčanja, a Rebekah je na kraju uspjela da u potpunosti pokvari odnos između Vardyja i njegove porodice s kojom se više ne viđa i ne čuje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi