Jedna fotografija ostat će dugo godina kao svjedok velike ljubavi

Poseban poklon za godišnjicu ljubavi

Jedna fotografija ostat će dugo godina kao svjedok velike ljubavi

Edmir Škorić

Amra Džeko pohvalila se novim "vrlo posebnim poklonom" kojim je obradovala svog supruga Edina Džeku.

Amra i Edin nedavno su proslavili devet godina ljubavi. Uživali su nekoliko dana na otoku Carpi, a sve to zabilježili mobilnim aparatima i svakodnevno javnost upoznavali o svojim aktivnostima.

Sada je Amra iz njihove kuće u Rimu poslala fotografiju sa posebnim poklonom. Radi se o posebno izrađenoj fotografiji sa nekim najvažnijim momentima u njihovom životu.

"Vrlo poseban poklon za najposebniju osobu. Moja ljubav", napisala je Amra uz fotografiju Edina.

Njih dvoje upoznali su se u Los Angelesu prije devet godina kada je Edin bio na pripremama sa Manchester Cityjem i trenutno se smatraju najuspješnijim i najpoznatijim parom u BiH, a svakodnevno nas uvjeravaju da je "za sreću potrebno dvoje".

Top Komentari

enko
I ne voljela ga
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi