Otok ljubavi i sreće: Edin i Amra pronašli su idealno mjesto za odmor

Edin i Amra slave devet godina veze

Otok ljubavi i sreće: Edin i Amra pronašli su idealno mjesto za odmor

Edmir Škorić

Najglamurozniji i poznatiji bh. par definitivno su nogometaš Rome Edin Džeko i manekenka Amra Silajdžić - Džeko.

Edin sa suprugom Amrom ovih dana uživa u odmoru na otoku Capri, gdje njih dvoje slave devet godina veze koja je počela u Los Angelesu.

Bračni par uživa u mjestu Positano, vozeći se na jahti, kupajući se i uz to obilaze ovo prelijepo turističko mjesto. Vezu su započeli u Los Angelesu 2011. godine gdje je Amra radila svoje poslove glume i modelinga, a Edin bio na pripremama sa Manchester Cityem.

Pet godina kasniej su se vjenčali, imaju kćerku Unu i sina Danija i sada očekuju i treće dijete, budući da je Amra u kasnoj fazi trudnoće.

Edin nije mogao proći neprimijećeno u ovom dijelu Italije, pa je svako malo morao da potpiše autogram ili da pozira za zajedničke fotografije.

Top Komentari

Rajvosa2019
Mashalla uzivaj pasha moj solidni
12 1
enko
10 godina od kada ga je uhvatila i ostvarila zadnhi jek pot
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi