Srbija priča o ljepotici sa stadiona koja je bacila u trans apsolutno sve
Lijepa marketing menadžerica uručila je nagradu fudbaleru Crvene zvezde i pokupila je svu slavu (Foto: Instagram)

Poznato je o kome se radi

Srbija priča o ljepotici sa stadiona koja je bacila u trans apsolutno sve

Midhat Šljivak

Napadač Crvene zvezde Osman Bukari proglašen je za najboljeg igrača 22. kola srbijanskog prvenstva, a nagrada mu je uručena pred susret protiv Javora u Ivanjici. Ipak, sve je oduševila djevojka koja je napadaču Zvezde uručila trofej i u Srbiji se priča o njoj.

Napadač Crvene zvezde Osman Bukari proglašen je najboljim igračem 22. kola srbijanskog prvenstva. On je s dva gola srušio Čukarički (3:0) u prošlom kolu, a nagrada mu je uručena pred jučerašnji meč protiv Javora u Ivanjici.

Ipak, fudbaler iz Gane pao je u drugi plan zbog djevojke koja mu je uručila nagradu. Zbog nje niko nije mogao ostati ravnodušan i ubrzo je osvojila društvene mreže.

Jelena Zrnzović prilikom uručivanja nagrade fudbaleru Crvene zvezde

Ova ljepotica je ukrala svu pažnju igraču Crvene zvezde. Mnogi su se pitali o kome se radi i veoma brzo su dobili taj odgovor.

Djevojka koja je uručila nagradu zove se Jelena Zrznević. Predstavnica je kompanije Mozzart i ovog puta je pokupila svu slavu ispred fudbalera.

Nije to nikakvo čudo. Ova djevojka izgleda zaista sjajno, a uz to voli i sport, pa se našla i na svom terenu.

Oglasi

Prema društvenim mrežama Jelena je veliki navijač Crvene zvezde. Slika s Marakane to dokazuje.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CkrQ2EdtYja/[/instagram]

Također, pored sportskih fotografija tu su i brojne atraktivne fotografije s egzotičnih destinacija koje privlače mušku populaciju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CS7cXKzoB_b/[/instagram]

Jelena se bavi PR-om i marketingom i očigledno zna privući pažnju na sebe. U Bakarija niko nije gledao u Ivanjici. To je realno.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Co-XVanNblB/[/instagram]

Osman Bukari je ove sezone odličan u dresu Crvene zvezde. Odigrao je 27 utakmica i ima učinak od 10 golova i pet asistencija.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije