Zgodna glumica izašla na teren, a oni kao da žensko nikad nisu vidjeli: "Sve bi rizikovali zbog..."
Nevjerovatne reakcije igrača Los Angeles Dodgersa kada su vidjeli glumicu

Nevjerovatne scene

Zgodna glumica izašla na teren, a oni kao da žensko nikad nisu vidjeli: "Sve bi rizikovali zbog..."

M. Šljivak

Atraktivna korejska glumica Jeon Jong-Seo izazvala je popriličnu pažnju na stadionu u Seulu gdje su egzibicioni meč odradili Los Angeles Dodgersi i Kiwoom Heroesi. Igrači Dodgersa ostali su bez daha.

Jeon Jong-Seo velika je glumačka zvijezda u Južnoj Koreji. Ova 29-godišnjakinja zbog toga je dobila poziv da izvede početno bacanje na prijateljskom meču između Kiwoom Heroesa i Los Angeles Dodgersa, koji se 17. marta odigrao u Seulu.

Atraktivna ljepotica maksimalno se potrudila da ostane upamćena. Obukla je dres ovog tima, izašla je na teren u punoj opremi, a igrači Dodgersa, posebno Chris Taylor i Tyler Glasnow.

Oni su buljili u glumicu kao da žensko u životu nisu vidjeli. Naravno, to je izazvalo brutalne komentare na društvenoj mreži X.

"To su jednostavno muškarci", najčešći je komentar koji se može naći ispod video snimka koji kruži na društvenim mrežama, a zatim se drugi redaju jedan za drugim.

Oglasi

"Tyler izgleda oduševljeno". "Uopšte ih ne krivim zbog ovog."

Jedan komentar se međutim poprilično izdvojio. Jasno je i zašto jer sadrži surovu istinu, posebno o oženjenim muškarcima.

"Ovim tipovima je bolje da su single inače će biti problema kada dođu kući."

Jeon je nakon utakmice objavila fotografije s igračima. Opet su stigli brojni komentari i jednostavno se apsolutno niko nije mogao suzdržati.

Oglasi

"Bili su u potpunom šoku. Apsolutno zapanjeni". "Bili su spremni rizikovati sve zbog nje.", samo su neki u nizu komentara.

Javile su se i pojedine žene. Ne mogu da vjeruju kako je muškarce lako zavesti.

"Kako je samo lako muškarce zabaviti. Mene je sramota", napisale su korisnice mreže X.

Ako je ikoga zanimao rezultat, Dodgersi su očekivano slavili pobjedu rezultatom 14-3.

Oglasi