U sekundi je nastao haos na terenu - Od brutalnog nokauta nesretnika su jedva probudili

Anderson protiv Ramireza

U sekundi je nastao haos na terenu - Od brutalnog nokauta nesretnika su jedva probudili

Midhat Šljivak

Potpuni haos viđen je u subotu u Clevelandu na meču MLB-a između domaćih Guardiansa i Chicago White Soxa. Usred utakmice potukli su se Tim Anderson i Jose Ramirez, a deblji kraj izvukao je igrač White Soxa Anderson koji je nokautiran.

Tuče na bejzbol utakmicama uglavnom se dešavaju na tribinama, ali zna se desiti i da se na terenu 'zakače' žestoko. Tako je bilo sinoć u Clevelandu na meču Guardiansa protiv White Soxa.

Potpuni haos su na terenu napravili Tim Anderson i Jose Ramirez. Nakon odigrane akcije domaći igrač Ramirez je prigovorio nešto rivalu, a zatim je uslijedio potpuni haos.

Igrači su započeli fizički obračun na terenu. Pali su teški udarci, a od jednog je Anderson i nokautiran, te je završio na terenu.

Oglasi

Ubrzo su i ostali igrači ušli na teren. Bilo je tu još naguravanja i teških riječi i umalo dodatnog haosa koji je srećom na kraju ipak spriječen.

Anderson je naravno bio najratoborniji. Ustao je nakon nokauta i pokušao se ponovo obračunati s Martinezom, no saigrač ga je doslovno odnio u svlačionicu.

Nije ga bilo teško odvesti dalje od terena jer je nokaut bio poprilično jak i Anderson je jedva hodao.

Pojavio se ubrzo i snimak udarca kojeg je dobio igrač White Soxa i može se komotno reći da je dobro prošao u ovom slučaju.

White Soxi su u ovom meču slavili sa 7:4, a interesantno je svakako da će se zaraćene strane i danas naći na terenu.