Fudbalski as bankrotirao, ostao bez svega, izbačen na ulicu, a onda se pojavi sa seks bombom

Zovu ga ljubavni štakor

Fudbalski as bankrotirao, ostao bez svega, izbačen na ulicu, a onda se pojavi sa seks bombom

Edmir Škorić

Bivši krilni igrač Arsenala i Liverpoola (41) uživao je na ručku s Charlotte Kirk (31). Čini se da bi upravo ona mogla da bude njegova nova ljubav.

Jermaine Pennant je igrao u mnogim engleskim klubovima i bio svojevremeno zvijezda Premier lig. Igrao je za timove kao što su Arsenal, Liverpool, Leeds, Watford, Birmingham, Stoke City, a kasnije je završio u nižim ligama.

Njemu su kasnije stvari krenule nizbrdo. Sve što je u karijeri stekao, veoma brzo je izgubio. Proglasio je bankrot, a zbog preljuba ga je ostavila dugogodišnja djevojka Jess Impiazzi, koja ga je nedavno izbacila iz stana.

"Napravio sam toliko grešaka, nisam znao kako se nositi sa sobom i nisam razmišljao o posljedicama svojih postupaka. Bio sam označen kao zločesti dečko, ali zapravo sam bio samo nesigurno dijete koje nije znalo šta radi", kazao je Pennant u jednom od intervjua.

Smatra da su ga loše odluke i loši ljudi odveli u propast, ali čini se da "ljubavni štakor" ne odustaje od života. Sada je viđen u društvu 10 godina mlađe ljepotice.

Oglasi

U Londonu se snimljeni zajedno. Jedan od izvora biskih djevojci rekao je The Sunu da se dobro slažu iako su samo jednom bili na ručku.

Jermaine Pennant pronašao novu ljubav?

"Oboje su sada samci i ponovo traže romansu", tvrdi izvor koji vjeruje da bi se vrlo brzo moglo dogoditi da Pennant i Charlotte budu zajedno.

Baš kao i Jermaineova bivša djevojka, Charlotte Kirk je također poznata TV ličnost u Britaniji, a na Instagramu je prati 254 hiljade ljudi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi