3

Komentari (3)

YouTalkinToMe
Ove fufice sa svojim laprdanjem su ih i dovele dotle pa da moraju svoju intimu u vezama zaštititi ovakvim ugovorom.
DamirS
A zbog čega su fudbaleri toliko glupi pa lete isključivo samo za fuficama. Umjesto da sebi nađu (a sigurno mogu) finu djevojku, sa kojom če se međusobno poštovati. Ali ne, mora to biti neka silikonka sa kojom će se oni hvaliti po netu i svojim kolegama.
Mele
Tesko je ovdje bilo sta komentarisati, ko je sta rekao, uradio, izjavio. Samo njih dvoje znau istinu, ali eto nazalost, mrtva usta ne govore vise. Tuga i jad zbog ovako prelijepe i mlade djevojke , svijet je imala na dlanu, zaljubila se u majmuna, novac ima, ona naivna , pala na poklone i provode, skupo ferije itd.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.