Postoji dokument s ugovorom potpisanim 25. januara, a s kojim je Boateng odveo Kasiju u smrt

Kupio šutnju svoje bivše djevojke, pa ju je sam napao

Postoji dokument s ugovorom potpisanim 25. januara, a s kojim je Boateng odveo Kasiju u smrt

E. Škorić

Mnoge je prije dvije sedmice šokirala vijest o smrti Kasije Lenhardt, bivše djevojke Bayernovog nogometaša Jeromea Boatenga.

Poznata manekenka pronađena je mrtva u svom stanu i odmah se zaključilo da je riječ o samoubistvu, koje je došlo samo sedam dana nakon što su ona i Boateng prekinuli vezu.

Kasia je zvijezdu Bayerna optužila za navjeru dok je Boateng istakao da ga je "prisilila" na vezu i da ima problema sa alkoholom.

"Nadam se da će dobiti pomoć koja joj je potrebna", rekao je Boateng, a Kasia je njemačkim medijima odgvorila da će komentarisati njegove izjave, ali da joj je potrebno vrijeme da se "sabere".

Nedugo nakon toga, ubila se, a Boateng je proteklih dana bio odsutan, da bi se vratio jučer u utakmici protiv Eintrachta iz Frankfurta.

Njemački magazin Bild ponovo je pisao o smrti poljske 25-godišnje manekenke, te je iznio nove i poprilično šokantne informacije.

Oglasi

Kako se ispostavilo, u njenom stanu pronađen je dokument koji su potpisali Poljakinja i nogometaš Bayerna, a u kojem se djevojka obvezuje kako će "apsolutno šutjeti" o svojoj vezi s Boatengom. Ovaj joj je dokument zabranio davanje bilo kakvih podataka, postavljanje fotografija ili poruka na društvenim mrežama. I ne samo to, u istom je određeno da po potrebi neke stvari mora da obriše.

U spomenutom ugovoru je Lenhardt također pristala "platiti ugovornu kaznu za svako kršenje aranžmana". Visinu kazne trebao je odrediti Boateng, "s diskrecijom", i na kraju sud.

Ono što je najvažnije, datum sporazuma je napravljen 25. januara 2021. godine. To zapravo znači da je Jerome kupio šutnju svoje bivše djevojke o njhovoj vezi, a onda sedmicu dana kasnije i sam podigao vrlo jake optužbe protiv nje, što je izazvalo val internetske mržnje koja je na kraju natjerala nesretnu djevojku na samoubistvo, jer nije mogla da podnese sve ono što joj se tada dešavalo.

Dan nakon tragične vijesti o njenoj smrti, Boateng, koji je bio s Bayernom u Dubaiju i pripremao se za nastup u finalu klupskog Svjetskog kupa, vratio se u Njemačku.

"Vijesti iz Berlina jako su nas dirnule. Jerome je došao do mene i zatražio dopuštenje kako bi mogao rano napustiti Katar. Neće nam biti na raspolaganju do daljnjeg", rekao je tada trener Bayerna, Hansi Flick .

On je protiv Eintrachta nosio crnu traku oko ruke u čast preminule bivše djevojke, no očigledno je morao ranije da razmišlja o svemu.

Top Komentari

YouTalkinToMe
Ove fufice sa svojim laprdanjem su ih i dovele dotle pa da moraju svoju intimu u vezama zaštititi ovakvim ugovorom.
5 1
Mele
Tesko je ovdje bilo sta komentarisati, ko je sta rekao, uradio, izjavio. Samo njih dvoje znau istinu, ali eto nazalost, mrtva usta ne govore vise. Tuga i jad zbog ovako prelijepe i mlade djevojke , svijet je imala na dlanu, zaljubila se u majmuna, novac ima, ona naivna , pala na poklone i provode, skupo ferije itd.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi