Kao da mu novca nikad neće nestati: Nekadašnja zvijezda se rasipa kao da je lično Ronaldo
Nekadašnji fudbaler PSG-a i Real Madrida 'težak' je oko osam miliona eura, ali on živi na mnogo većoj nozi od novca kojeg ima na računima (Foto: Instagram)

Gomila djece, automobili, luksuz...

Kao da mu novca nikad neće nestati: Nekadašnja zvijezda se rasipa kao da je lično Ronaldo

Midhat Šljivak

Momak koji je u proteklih nekoliko godina mnogo više bio u centru pažnje evropskih medija zbog onog što radi van terena, 29-godišnji Španac, Jese Rodriguez, poznat je kao veliki rasipnik i ne gleda previše na šta će potrošiti novac.

Jese Rodriguez imao je tu sreću da je igrao za Real Madrid i PSG da je zaradio dovoljno novca da dobar dio života živi mirno, ali zbog svega što radi ovaj 29-godišnjak njemu bi malo bili i najveći ugovori.

Španac je prije nekoliko dana odlučio odbaciti unosan ugovor u turskom Ankaragučuu. Smetalo mu je što ne igra koliko je planirao i odlučio se vratiti u Španiju.

Jese je u Turskoj uživao u luksuzu. Sreća je njegova što su cijene mnogo niže nego u Španiji ili negdje drugo u Evropi jer je bio poprilično troškali.

Na treninge u Ankaragučuu je dolazio s automobilom od pola miliona eura. Njegov Rolls Royce Phantom privlačio je ogromnu pažnju, ali to više neće biti slučaj.

Oglasi

On će morati izdvojiti dodatnih 25.000 eura za prebacivanje automobila iz Turske u Španiju. Ne želi se odreći svog omiljenog auta, pa će ovaj zvijer uskoro za njim u Španiju.

Interesantno je da je ovaj fudbaler prošlog ljeta potrošio čak 700.000 na svadbu Aurah Ruiz s kojom ima sina Nyana. Dječak ima problema sa zdravljem, izdvajaju se velike sume za njegove liječenje, ali očigledno Jese ne razmišlja o budućnosti gdje će mu sinu biti potrebni dodatni tretmani.

Također, ovaj fudbaler pored Nyana ima još petero djece. Svima njima primoran je plaćati alimentaciju, ali očigledno on smatra da će u budućnosti s ovakvim troškovima imati dovoljno da sve pokrije.

Ja zarađujem spavajući, a neke žene pokazivajući du*e

Jese je nekada važio za veliku nadu španskog fudbala, ali mu je jedan duel sa Seadom Kolašincem i teška povreda napravila ozbiljan problem.

Nakon toga više nije bio isti. Ipak, imao je dobre ugovore, što je privlačilo lake žene u njegov život. Shvatao je i on to, ali ih se nije mogao odreći.

Oglasi

O djevojkama i bivšim koje su ga prozivale imao je brutalne komentare.

"Ja sa svojim novcem mogu da radim šta god hoću. Ja sam ga zaradio i niko mi ništa nije poklonio. Moja djeca žive dobro zbog mene, a ne zbog neke žene koja ne voli da radi već zarađuje za torbice i luksuz pokazivajući du*pe", napisao je Jese bivšoj curi Melody Santana i nastavio je:

"To je sve jako tužno. Pričaj šta god hoćeš, ne plašim se. Sve ima svoje posljedice. Ostavi me na miru i živi svoj život. Sviđalo ti se ili ne, ja ću uvijek brinuti za svoju djecu. Mogao bih reći još hiljadu stvari, ali ostajem na ovom jer ne želim da živim na način koji ti to radiš", poručio je bivšoj.

"Hvala Bogu zarađujem novac spavajući. Nastavite pričati i pokušavajte zarađivati novac mojim blaćenjem. Sve je to sebično i prljavo. Moći ćete još nekoliko dana", rekao je Jese.

Oglasi