Joana je otišla u zatvor kod Alvesa, postavila mu je (ne)očekivano pitanje, počeo je plakati...

Posljednji susret bivših partnera

Joana je otišla u zatvor kod Alvesa, postavila mu je (ne)očekivano pitanje, počeo je plakati...

Admin Čaušević

Slava i bogatstvo. Sve se sada čini kao nešto daleko za Danija Alvesa, čija je sudbina ostati u zatvoru još nekoliko mjeseci, nakon što mu je odbijena jamčevina jer vjeruje da postoji stvarna opasnost od bijega. 

Ovaj 39-godišnji Brazilac u zatvoru je od 20. januara, nakon što je uhapšen pod optužbom da je silovao 23-godišnju djevojku u noćnom klubu u Barceloni.

O Alvesu postoje velike sumnje i dok se suđenje ne završi jedan od najboljih defanzivaca u historiji će ostati iza rešetaka.

Otkako je zatvoren u zatvoru Brians 2, bivši reprezentativac Brazilac vidio je vrlo malo ljudi, osim svojih advokata.

Ne želi vidjeti svoju majku dok je iza rešetaka, jer se ona srami, a navodno su ga posjetile samo dvije osobe, a samo jedna tu da mu pruži podršku.

Riječ je o Brunu Brasilu, odnosno osobi koja je pratila Danija Alvesa u klub Sutton u Barceloni u noći navodnog seksualnog napada.

Oglasi

Riječ je o poznatom kuharu i nutricionistu, koji je večer proveo s fudbalerom u noći koja mu je zauvijek promijenila život i jedini je koji nije Alvesu okrenuo leđa.

Druga osoba koja je nekoliko puta posjetila Brazilca u zatvoru je njegova supruga Joana Sanz , ili možda bolje reći bivša supruga (druga, budući da je nogometaš imao prethodni brak s dvoje djece), pošto je izrazila svoju namjeru da se razvede.

Stvar nije ozvaničena potrebnim pravnim putem, ali da 29-godišnja španjolska manekenka nema dvojbi, svjedoče njene poruke na društvenim mrežama.

"Varao me dok mi je majka umirala", napisala je nedavno kao odgovor onima koji su je optužili da se okrenula od svog muža dok se svijet srušio na njega.

I tako je zadnji put kad je Joana otišla na Brians 2, 28. marta, raskid bio konačan, čak je ona i otišla korak dalje. Posjet je trajao 40 minuta, prema nekim izvorima Dani Alves stigao je uplakan i oboje su sjedili u malenoj prostoriji, veličine telefonske govornice. Razgovoru je prisustvovao i Bruno Brasil.

Najgori trenutak za fudbalera, poput udarca u stomak, bio je kada je manekenka počela pričati o novcu koji bi trebala dobiti za razvod.

U tom trenutku već je tražila ekonomsko rješenje nakon raskida njihove veze. "Razgovarali su o novcu i Joana mu je otišla objasniti kakva je njezina situacija i kakvu situaciju želi nakon završetka njihove veze", rekao je novinar Carlos Quilez.

Alves je prema nekim informacijama "težak" 60 miliona dolara, a Joana Sanz se nada da će uspjeti dobiti pola od tog novca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti