Alvesova supruga objavila video na Instagramu, a svi su odmah primijetili istu stvar

Joana se oglasila

Alvesova supruga objavila video na Instagramu, a svi su odmah primijetili istu stvar

E. Čaušević

Dani Alves prethodnih dana proživljava pravi pakao nakon što ga je policija u Barceloni uhapsila prošlog petka zbog optužbi za silovanje, a čini se da mu se cijeli život raspada. Špekuliše se o tome i da je supruga Joana Sanz odlučila da ga ostavi, a njen video koji je objavila na Instagramu našao se u centru pažnje.

Alves se našao prije nekoliko sedmica u centru pažnje nakon što ga je jedna djevojka optužila da ju je silovao 30. decembra prošle godine u jednom noćnom klubu u Barceloni i odlučila je sve prijaviti policiji.

Prošlog petka policija je privela Alvesa kako bi dao iskaz, a on je postao sumnjiv jer je čak u tri navrata mijenjao iskaz i svoju priču oko toga šta se dešavalo te noći.

Alves se još uvijek nalazi u zatvoru i odbijeno mu je pravo na kauciju jer se pribojavaju da bi on izlaskom iz zatvora mogao da pobjegne u Brazil. Njega je 23-godišnja djevojka optužila za silovanje i ukoliko se ispostavi da je kriv prijeti mu kazna do 12 godina zatvora.

Život Brazilca čini se da se raspada iz dana u dan jer su se pojavile špekulacije da je njegova supruga Joana Sanz odlučila da ga ostavi iako je tek prije nekoliko dana izjavila da vjeruje u njegovu nevinost i da on takvu grozotu nikada ne bi napravio.

Međutim, nakon što je Alves počeo da mijenja svoje priče čini se da je i Joana počela sumnjati u njega.

Oglasi

Ona se našla i jutros u centru pažnje nakon što je objavila story na Instagramu i kratko odlučila da se javi, a svi su odmah zapazili istu stvar i zaključili da stvari između nje i Alvesa nisu u najboljem redu.

Naime, Joana se zahvalila na porukama podrške koje je dobila tokom ovih sedmica, ali uopšte nije niti jednom spomenula svog supruga što je dodatno "podgrijalo" špekulacije oko toga da se oni razvode.

"Željela sam snimiti ovaj video tako da me vidite. Znam da se mnogi brinu za mene. Sada imam trenutak mira pored cijele ove oluje koja je iznad mene. Zahvaljujem se svima koji me podržavate i hvala vam na svim ovim porukama. One su me dosta utješile i hvala vam mnogo na tome", rekla je Joana.

Za nju je ovo izuzetno težak period jer joj je 12. januara preminula mama, a samo osam dana kasnije uhapšen joj je suprug zbog gnusnih optužbi koje su šokirale cijeli svijet.

Ova 30-godišnja manekenka upoznala je Danija prije nekoliko godina preko zajedničkih prijatelja, a 2017. godine su imali tajno vjenčanje i već više od pet godina su u braku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti