Zvijezda Barcelone se vratila djevojci koja ga je već tri puta prevarila

To mora da je prava ljubav

Zvijezda Barcelone se vratila djevojci koja ga je već tri puta prevarila

Edmir Škorić

Iako ga je toliko puta povrijedila, on je i dalje zaljubljen u nju i ne želi da živi bez nje. Pitanje je samo kada će ga i četvrti put prevariti...

Nedavno je Portugalac potpisao za Barcelonu, a novost u njegovom životu je i da se ponovo zbližio sa bivšom djevojkom Margaridom Corceiro.

Ne bi tu bilo ništa neobično, da Margarid već nije čak tri puta varala portugalskog nogometaša. No, čini se da to Joaou Felixu ne smeta previše, pa je opet s njom.

Iako nigdje nije zvanično potvrđeno da su ponovo zajedno, medijima je dovoljno bilo to što je ona viđena sa psom nogometaša dan nakon utakmice Portugala i Luksemburga (9:0) u kvalifikacijama za Euro 2024., a u kojoj je gol postigao i sam Felix.

Joao i Magui Corceiro počeli su izlaziti 2019. godine, ali su vezu prekinuli u junu. Razlog bi bila udaljenost između žene, koja živi u Portugalu, i igrača koji je igrao za Chelsea, u Engleskoj. Po povratku u Španiju, Joao Felix se ponovo vratio svojoj nevjernoj djevojci.

Oglasi

20-godišnja glumica živi otmjen i glamurozan život, pa joj bogatstvo slavnog nogometaša nije od presudnog značaja. I dok je Joao bio slijepo zaljubljen u mladu djevojku, ona ga je varala u tri navrata.

Magui je prvi put sa nevjerom suočena prije godinu nakon što je Sporting pobijedio Santa Claru sa 4:0, a navodno je viđena da se ljubi sa Pedrom Porrom.

Početkom ove godine se špekulisalo i da ima aferu sa Neymarom tokom posjete Parizu. Nakon što je kontroverza dospjela u javnost Brazilac se povukao tako što je otpratio "fatalnu plavušu" sa Instagrama. Uz to je snimljena automobilu vozača Formule 1 Landa Norrisa. Bilo je ulicama Monte Carla pred Veliku nagradu Monaca.

Joao Felix je i pored svega ostao uz mladu djevojku s kojom očito planira provesti ostatak života, no nema sumnje da bi ga već sljedeća prevara mogla dobro dotući.

U međuvremenu se Portugalac sprema za nastavak izazova otkako je došao u Barcelonu na posudbu iz Atletico Madrida. 23-godišnjak će sa Kataloncima sutra ugostiti Betis u zahtjevnoj utakmici, a debitovao je prije reprezentativne pauze protiv Osasune kada je upisao 10 minuta u 2:1 pobjedi.

Oglasi