Plavuša (20) za godinu tri puta prevarila slavnog fudbalera, novi ljubavnik tvrdi: "Samo smo..."

Stiglo je "objašnjenje"

Plavuša (20) za godinu tri puta prevarila slavnog fudbalera, novi ljubavnik tvrdi: "Samo smo..."

A. Čaušević

Dečko joj toliko vjeruje i spreman je da joj sve oprosti pa čak i tri prevare za manje od 365 dana. Za sve je imala opravdanje i njena veza i dalje opstaje. 

Zove se Magui Corceiro, ima 20 godina i po zanimanju je glumica. Živi glamurozan i otmjen život. Naš narod bi rekao na visokoj nozi te s vremena na vrijeme prevari svog dečka.

A njen dečko je Joao Felix, slavni fudbaler koji je prije nekoliko godina plaćen više od 100 miliona eura, ali 23-godišnjaku već neko vrijeme ne cvjetaju ruže kako na terenu tako i van terena.

I dok svojevremeno jedan od većih talenata ima dosta upitnika po pitanju svoje karijere jer ga ne žele Chelsea i Atletico Madrid s kojim je pod ugovorom, njegova djevojka luduje.

Felix i Corceiro su u vezi četiri godine

Posljednjih dana je snimljena kako se vozi u automobilu sa vozačem Formule 1, Landom Norrisom. Bilo je ulicama Monte Carla pred Veliku nagradu Monaca.

Nakon snimaka vožnje te zajedničkog druženja na ručku oglasio se i Britanac koji je za portugalsku glumicu kazao da su samo prijatelji.

Oglasi

"Nikad nisam krio s kim sam išao u restoran. Možete raditi šta želite. Te špekulacije su mi smiješne što sam viđen sa određenom osobom."

"Da želim kriti nešto uradio bih to bez problema. Kao da ne mogu imati prijatelje ovih dana. Kao da se ne mogu pojaviti negdje s nekom osobom", kazao je Norris.

Magui je prvi put sa nevjerom suočena prije godinu nakon što je Sporting pobijedio Santa Claru sa 4:0, a navodno je viđena da se ljubi sa Pedrom Porrom.

"Kad bih željela da ljubim nekog, što je intima, ne bih to radila u noćnom klubu. Posebno ne u VIP prostoru gdje vas može vidjeti svako", kazala je ona tada.

Početkom ove godine se špekulisalo i da ima aferu sa Neymarom tokom posjete Parizu. Nakon što je kontroverza dospjela u javnost Brazilac se povukao tako što je otpratio "fatalnu plavušu" sa Instagrama.

[twitter]https://www.instagram.com/p/CqL4lkzLdut/[/twitter]

A Felix? Još uvijek šuti i trpi, te djeluje mirno i opušteno. Pitanje je do kada...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi