Kako danas izgleda žena koja je fudbalsku braću pretvorila u zaklete i doživotne neprijatelje?

Čuvena scena

Kako danas izgleda žena koja je fudbalsku braću pretvorila u zaklete i doživotne neprijatelje?

Admin Čaušević

Žene vrlo znaju biti glavni kamen spoticanja između nekih fudbalera ma koliko to zvučno pričalo. Nisu rijetke scene u kojim saigrači preotimaju partnerice jedni drugim ili ih tješe nakon raskida. 

John Terry je jedan od najboljih defanzivaca 21. stoljeća, čovjek koji je živa ikona Chelseaja i neko koji je sijao strah među svim protivničkim napadačima.

Međutim, koliko bio dobar na terenu, toliko je bio i nezgodan van terena. Na svojoj koži je to 2010. godine najbolje osjetio Wayne Bridge, nekadašnji lijevi bek Chelseaja i engelske reprezentacije.

Terry i Bridge su do tada bili poput fudbalske braće, dijelili su dobre i loše trenutke. Poznata je scena u kojoj je lijevi bek tješio štopera nakon jednog poraza u reprezentaciji Gordi Albiona.

Njihovo prijateljstvo se raspalo nakon što se pojavila infromacija kako je Terry završi u krevetu sa Vannessom Perroncel, djevojkom koja je Bridgeu rodila sina.

Perroncel i Bridge su bili četiri godine zajedno, ali su raskinuli. Čim je došlo do raskida uskočio je Terry koji je pokušao da utješi francusku manekenku te ju je odveo u krevet.

Oglasi

Vanessa je to sve negirala, ali Bridge joj nije vjerovao. U utakmicama protiv Chelseaja odbijao je da se pozdravi sa Terryijem, a čak je odbio da ide na Svjetsko prvenstvo 2010. godine jer nije želio biti u istoj ekipi sa bivšim kapitenom Plavaca sa Stamford Bridgea.

Poslije toga živog za Vanessu se totalno promijenio. Promijenila je i nekoliko partnera, a nije poznato da li je ova 46-godišnjakinja danas s nekim u vezi.

Međutim, jedno se mora priznati. To je da nekadašnji model i danas izgleda fantastično bez obzira što je jako blizu da zakorači u petu deceniju života.

U međuvremeu Bridge i Terry su nalaze u bračnim vodama sa drugim ženama. Nekadašnji štoper je oženio djevojku Toni, a lijevi bek je stao na ludi kamen sa djevojom Frenkie.

Inače, prije dvije godine Terry je kupio luksuznu vilu vrijednu 5 miliona funti i to upravu u blizini Bridgea. I dana danas jedan drugog izbjegavaju i ne žele uopšte da se gledaju očima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi