Tek je počeo da živi, a već je toliko bahat za volanom skupocjene zvijeri da je razočarao mnoge

Veliki talenat, ali...

Tek je počeo da živi, a već je toliko bahat za volanom skupocjene zvijeri da je razočarao mnoge

Midhat Šljivak

Mladi sportisti širom svijeta često pokazuju ogromnu dozu bahatosti, a pravi primjer je nova NFL zvijezda Jordan Addison. Ovaj 21-godišnjak prijavljen je zbog nesavjesne vožnje jer je u svom Lamborghini Urusu vozio 225 km/h u zoni gdje je dozvoljeno voditi 90 km/h.

Jordan Addison još je jedan u nizu mladih i bahatih sportista. Iako ima samo 21 godinu on je već za volanom Lamborghini Urusa, te voli da divlja po putevima.

Ipak, zakon u Sjedinjenim Američkim Državama je uglavnom isti za sve. Dok je jurio 225 km/h u zoni gdje je dozvoljeno 90, policija je odmah krenula za njim i uspjela ga je zaustaviti.

Bio je Addison dovoljno svjestan da čini veliku grešku i odlučio je stati. Odmah je priveden i optužen je za nesavjesnu vožnju i kršenje saobraćajnih propisa.

Oglasi

Njegov klub Minnesota Vikingsi, koji su ga birali kao 23. pik NFL drafta, izdali su kratko saopštenje oko ovog incidenta.

"Upoznati smo sa saobraćajnim incidentom u koji je umiješan Jordan Addison. Prikupljamo dodatne informacije", naveli su iz Vikingsa.

Ovog klinca očigledno je slava brzo povukla na vrh. Nadamo se svakako da neće vrlo brzo završiti na dnu, a kako je krenuo čak i prije nego što je zvanično postao profesionalac, ne piše mu se dobro.

Njemu je očigledno najbitnije da se dočepao prvog velikog novca i skupocjenog automobila i kao da nije svjestan da je protekla noć mogla biti okončana i tragično.

Na kraju je imao sreće što se nije slupao. Policiji svakako treba odati poštovanje jer su ovog bahatog klinca spasili, a jedna dobra zabrana vožnje vjerovatno će biti prava kazna u ovom slučaju.

Jordan Addison u NFL stiže s univerziteta Južna Kalifornija (USC), a ranije je bio i član univerziteta Pittsburgh.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti