Udovica pronašla pismo četiri godine nakon smrti bivšeg igrača Reala. Potpuno se šokirala

Vrlo emotivno

Udovica pronašla pismo četiri godine nakon smrti bivšeg igrača Reala. Potpuno se šokirala

Edmir Škorić

Četiri godine nakon smrti španskog igrača Josea Antonija Reyesa, koji je igrao za timove poput Real Madrida i Seville, Noelia Lopez, udovica veziste, pronašla je ljubavnu poruku koju je ostavio njen suprug.

Među zaboravljenim kutijama našlo se i pismo u kojem je poželio sretan Dan zaljubljenih. Noelia je odlučila da podijeli taj trenutak sa ostatkom svijeta.

"Upravo sam dobila narudžbu od Ikee (kompanije za namještaj) koju sam napravila da organizujem neke male stvari koje još uvijek čuvam u kutijama. Ovo sam pronašla", podijelila je Noelia na društvenim mrežama. 

"Sretan Dan zaljubljenih. Neću te zaboraviti čak ni iz daljine", pisalo je na čestici za Dan zaljubljenih koju je Reyes posvetio svojoj supruzi.

Reyesova udovica otkrila je i da je to samo jedan od "znakova" koje je dobila proteklih dana.

Oglasi

"Osjećam naklonost svaki put kada nađem znak. Danas neke riječi imaju više snage. U posljednje vrijeme osjetila sam toliko znakova. Jednog dana ću vam ih reći", rekla je.

Jose Antonio Reyes skrivio je nesreću u kojoj je izgubio život

Igrač je poginuo u 35. godini u saobraćajnoj nesreći u Utreri, Sevilla, 2019. godine. Tada je poginuo i njegov rođak Jonathan, dok je drugi putnik u vozilu, Juan Manuel Calderón, zadobio opekotine na više od 60% svog tijela.

Reyes je igrao osam godina za Sevillu, gde je postao najmlađi fudbaler koji je debitovao u seniorskoj ekipi kluba. U to vrijeme imao je samo 16 godina.

Napadač je igrao i za Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid, Benficu, Espanyol, Cordobu i Xinjiang Tianshan Leopard iz Kine. Kada je doživio nesreću koja ga je usmrtila, Reyes je igrao za Extremaduru, u španskoj drugoj ligi.

Nakon njegove smrti, došlo je i do financijskih problema u porodici. Istragom je utvrđeno da je Reyes odgovoran za nesreću u kojoj je pored njega stradao i njegov rođak Jonathan i da je ostao živ protiv njega bi bio pokrenut postupak.

Nasljednici su se našli u neugodnoj situaciji i banke su počele oduzimati nekretnine koje je fudbaler kupovao korištenjem kredita. Porodica stradalog igrača ne može vraćati dugove, pa im je tako banka već oduzela vikendicu, te je na red došao stan u Cadizu gdje je Reyes provodio odmor s porodicom i prijateljima.

Stan je procijenjen na 135.000 eura, prostire se na 132 kvadrata uz 90 kvadrata tarase gdje je izgrađen bazen. Također, u sklopu stana je i parking mjesto. Vikendica koja je već oduzeta procijenjena je na 3.65 miliona eura. Za nju niko nije dao ponudu i ona je još uvijek na prodaji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti