Sjajnog fudbalskog univerzalca (28) zovu Babynator zbog broja djece koje ima, ponovo je postao otac

Sve za pet godina

Sjajnog fudbalskog univerzalca (28) zovu Babynator zbog broja djece koje ima, ponovo je postao otac

Admin Čaušević

I dok neki fudbaleri odluče da ne postanu očevi sve dok ne završe karijeru, pojedini uspiju formirati pravi mali tim i to dok se nalaze u najboljim fudbalskim godinama. To je i slučaj sa fudbalerom kojem su njemački mediji dodijelili nadimak Babynator. 

Mnogi su se pitali zašto je Joshua Kimmich propustio jedan dio Bayernovih priprema u Portugalu, a tajna je otkrivena nekoliko sedmica kasnije. 

Naime, Bayernov 28-godišnji univerzalac je po četvrti put postao otac nakon što se njegova supruga Lina uspješno porodila i na svijet donijela još jedno dijete.

Da je Lina trudna otkriveno je jesenas kada je porodica Kimmich boravila na Oktoberfestu, međutim zvanične potvrde od ovog para nikad nije bilo.

Ipak, da su špekulacije tačnije pokazalo se početkom godine kada je Kimmich postao otac po četvrti put za pet godina.

Oglasi

Zanimljivo da dok Bayernovi legionari poput Thomasa Mullera i Manuela Neuera još uvijek nemaju djece, Kimmich već planira dobiti i peto djete.

Muller i Neuer su u poznim igračkim godinama, pa ostaje da se vidi da li će sa svojim partnericama odlučiti da prošire porodicu po odlasku u penziju.

Joshua i Lina su po prvi put roditelji postali 2019. godine kada su dobili sina, a već godinu dana kasnije stigla im je djevojčica.

Bila je 2022. godina kada su proslavili rođenje trećeg djeteta, a da bi se sredinom iste godine i vjenčali. Na početku 2024. godine roditelji su postali po četvrti put.

Zanimljivo da očinstvo i brojna porodica uopšte ne ostavlja traga na Kimmichove igre pošto je ekipa Bayerna nemoguće zamisliti bez ovog dečka kada je spreman.

Već neko vrijeme se spominje njegov odlazak iz Minhena, vreba ga prije svih Barcelona, ali s obzirom na brojnost djece i njihov uzrast teško je vjerovati da će ubrzo seliti iz Bavarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi