Tek mu je 26: Nerealno koliko puta je bila trudna Barellina supruga za šest godina i opet je!

Veznjaku je 26, a njegovoj životnoj saputnici 33

Tek mu je 26: Nerealno koliko puta je bila trudna Barellina supruga za šest godina i opet je!

Admin Čaušević

Nicolo Barella je već godinam je jedan od najboljih veznjaka svijeta, a osim što je odličin na terenu, Italijan ima skladan i miran život van terena. Međutim, nedavno ga je zadesila tragedija, kojoj se tek sada saznalo u javnosti.

Barella koji će u februaru proslaviti 27. rođendan proživljava najljepši trenutak svog života jer je konačno dočekao rođenje sina. Tačnije to je pet put da mu je supruga trudna u posljednjih šest godina.

Nakon tri djevojčice, veznjak Intera i bivša manekenka Federica Schievenin objavili su na društvenim mrežama dolazak prvog sina.

Sretnu vijest objavom na Instagramu objavila je Barellina supruga, objasnivši i kako je par u posljednjem razdoblju proživljavao teške trenutke koji su prebrođeni također zahvaljujući zajedništvu obitelji i konstantnoj podršci Intereovog veznjaka.

"Stigli ste zajedno i to je bila neizmjerna emocija. Na ovom putovanju najmlađi nas je napustio. Za nas koji smo već proživjeli ovu užasnu bol, prije nekoliko mjeseci, bilo je to kao ponovno otvaranje rane. Bili su to teški mjeseci, zaista vrlo teška godina. S tvojim tatom u blizini, sve je bilo mnogo lakše", napisala je Schievenin.

Oglasi

Schievenin je rođena 1990. godine za Barellu se udala 2018. godine i sada s njim čeka njihovo četvrto dijete.

Ovaj par je dočekao svoje prvo dijete, Rebeccu 2017.. zatim je Lavinia stigla 2019., a Matilde je rođena u januaru. 2021. Uskoro će se trima djevojčicama dodati dječak, a u međuvremenu je Federica bila trudna i sa nerođenim djetetom.

Zanimljivo da je Barella patio u tišini i da niko nije znao za njegovu porodičnu tragediju i odlično se držao za nekog ko ima 26 godina.

Sve je izdržao, nastavio je biti uzoran otac, suprug i profesionalni fudbaler te je u svakoj utakmici davao sve od sebe.

Sada se, međutim, otvara novo i prekrasno poglavlje u njegovom životu s iščekivanjem prvog sina.

Ogroman emotivni naboj za igrača koji je u posljednjoj utakmici koju je Inter dobio kod Napolija postigao i prvi gol ove sezone u Seriji A čime je zaista. započeo novo poglavlje u svom životu.

Oglasi

Najnovije vijesti