Joško Gvardiol u videpozivu s prijateljima otkrio da ima djevojku

Zapao za oko mnogim navijačicama

Joško Gvardiol u videpozivu s prijateljima otkrio da ima djevojku

E. Škorić

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol (21) otkrio je da ima djevojku dok je igrao igrice u videopozivu s prijateljima, mada neki sumnjaju da je bio ozbiljan kad je to izgovorio, dok neki nisu ni sigurni da li je to zaista zvijezda Leipziga.

Gvardiol, defanzivac njemačkog Leipziga, nalazi se na meti Manchester Cityja, a zbog svog izgleda i svojih osobina zapao je za oko mnogim navijačicama, naročito u Hrvatskoj tokom i nakon Svjetskog prvenstva u Kataru.

Među prijateljima s kojima je bio na videopozivu nalazio se i Kristijan Jakić koji igra za Eintracht Frankfurt. Jedan od njih pitao je: „E ljudi, a da ja nama zovem jednu djevojku ovdje, a?”

„Ja sam oženjen, ono, vi ćete pričat s njom”, odgovorio je drugi prijatelj.

„Ja, ja isto imam curu”, zaključio je razgovor Gvardiol na što su prijatelji reagovali s „ozbiljno” i „opa”.


Sada ostaje dilema da li se Gvardiol samo šalio ili je zaista njegovo srce pripalo nekoj djevojci, koju inače nije imao.

Oglasi

Neki su čak posumnjali da se radi o "pravom" Gvardiolu jer bi mogla biti sam osoba koja mu jako sliči.

Podsjećamo, Gvardiol je prije početka SP-a u Kataru rekao Robertu Knjazu da voli starije žene, a kao tri najljepše na svijetu odabrao je Angelinu Jolie, Shakiru i Jennifer Lopez.

„Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava porodice!”, rekao je nogometaš svoje želje, prenosi Slobodna Dalmacija.

Joška Gvardiola smatraju jednim od najperspektivnijih stopera u Evropi. Od 2021. igra u Leipzigu, klubu koji ga je doveo iz zagrebačkog Dinama. Ove sezone je korišten u 41 službenoj utakmici. Uspio je zabiti i tri gola za Leipzig, jedan čak protiv Manchester Cityja, možda svog budućeg tima.

Gvardiol navodno žali što ranije nije napustio Leipzig i napravio veći transfer, ali to želi da uradi već za nekoliko mjeseci. Gvaradiol ima klauzulu u ugovoru koja će se aktivirati naredne godine i prema njoj može napustiti Leipzig za 112 miliona eura.

U karijeri je već osvojio Kup Njemačke, dva naslova prvaka Hrvatske, Kup Hrvatske, a sa Hrvatskom je u Kataru bio u polufinalu Svjetskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije