A može mu biti mama: I Nives Celsius (41) bacila oko na mladog Joška Gvardiola
Atraktivna 41-godišnjakinja komentarilsala je izgled Joška Gvardiola i priznala je da je bacila oko na njega (Foto: Instagram)

Poznata zabavljačica

A može mu biti mama: I Nives Celsius (41) bacila oko na mladog Joška Gvardiola

Midhat Šljivak

Nives Zeljković, poznatija kao Nives Celsius, godinama je u javnosti morala da se pravda zbog činjenice da je žena fudbalera jer je devet godina bila u braku s hrvatskim igračem Dinom Drpićem.

O Nives Celsius su se u proteklim godinama čule mnoge stvari. Ona je ta koja je svojim atraktivnim nastupima izazivala pažnju, a u javnosti je poznata i kao bivša supruga Dine Drpića.

S nekadašnjim fudbalerom Nives ima dvoje djece. Par već osam godina nije skupa, pa atraktivna 41-godišnjakinja bez previše oklijevanja zna komentarisati druge muškarce.

Njoj je kao i mnogim drugim ženama za oko zapao mlađahni defanzivac reprezentacije Hrvatske Joško Gvardiol čiji je izgled komentarisala nakon Svjetskog prvenstva.

"Ono što mi je upalo u oko jest da je dečko sa Srednjaka, kvarta u kojem sam i ja odrastala zbog čega mi je možda puno simpatičniji nego drugi reprezentativci", govori Nives i nastavlja:

Oglasi

"Oduvijek sam voljela nogomet, ali ranije kao klinki bio mi je zanimljiv i taj estetski faktor, zgodnih, mladih, mišićavih frajera koji su tada bili približno mojih godina. Naravno da se s godinama to izgubilo i da te mlade dečke isključivo promatram kao sportiste", rekla je Nives za magazin Story.

Ona smatra da se starije žene prelako osuđuju ako bace pogled na nekog mlađeg dečka i da ih smatraju sponzorušama.

"Nažalost, ako si žena i udijeliš kompliment muškarcu, uvijek mora postojati neki skriveni interes koji će masa osuđivati. Obavezno i preispitaju ženine moralne vrijednosti".

"Ako se ženi dopadne Joško ili neki drugi nogometaš, ona mora biti sponzoruša jer, pobogu, zašto bi težila nekom uspješnom i zgodnom muškarcu?"

"S druge strane ako Joško teži J.Lo koja je uspješnija i bogatija od njega, onda je to samo simpatično i slatko jer posve je razumljivo da muškarac zaslužuje samo najbolje", smatra Nives.

Joško Gvardiol je postao san brojnih djevojaka koje doslovno lude za njim, ali ovaj skromni momak za sada ima mnogo važnijih stvari u karijeri za koju se smatra da će biti velika.

Oglasi