Jović 'pucao' na Daru Bubamaru, ali bio neprecizan: Pokušao na dva načina, a završio na block listi

Pjevačica odbila zvijezdu Reala

Jović 'pucao' na Daru Bubamaru, ali bio neprecizan: Pokušao na dva načina, a završio na block listi

Srbijanska turbo folk pjevačica Dara Bubamara našla se na meti popularnog fudbalera iz ove zemlje Luke Jovića koji je nedavno pokušao da je zavede. 

Luka je trenutno u vezi sa srbijanskom manekenkom Sofijom Milošević, ali Sofije danas ne bi bilo ni u planovima da je Dara nedavno 'zagrizla' njegov mamac.

Kako prenose tamošnji mediji, Luka se među svojim prijateljima počeo raspitivati o Dari, a nakon što je dobio informacije da je slobodna i dobra u krevetu, krenuo je u akciju jer je dobio i broj. Ipak, uslijedio je hladan tuš.

"Počeo je da se raspituje kod prijatelja koji je poznaju kakva je privatno, ali i da li su tačne priče da je dobra u krevetu. Čim je čuo sve pozitivno o njoj, došao je do broja i slao joj poruke. On nije odugovlačio, već je bio direktan u porukama, odmah joj se predstavio i pitao ju je da se vide na večeri u jednom poznatom hotelu. Dara je, međutim, mislila da je neko zeza i lažno se predstavlja kao Luka Jović! Ni na poruku mu nije odgovorila, već je odmah blokirala taj broj!", kaže izvor za Kurir.

Jović nakon ovog neuspjeha nije odustajao pa se nekoliko sedmica kasnije pojavio na Darinom nastupu, ali ni tu se nije proslavio jer je Dara odmah nakon nastupa izašla iz diskoteke i zaputila se u Novi Sad.

Dara je nakon svega govorila za Kurir i kazala kako lično ne poznaje Luku, ali da joj je drago što takva zvijezda dolazi na njen nastup.

"Imponuje mi što je naš čovjek, koji je poznat u svijetu, bio baš na mom nastupu. Drago mi je što sam mu jedna od omiljenih pjevačica. Ja tog momka ne poznajem! Znam samo da su fudbaleri, kad imaju pauzu, željni dobrog provoda u Beogradu, pa zato često dolaze baš na moje nastupe", kazala je popularna pjevačica.

Luki sada ostaje veza sa Sofijom, a naredni period će pokazati da li žali što nije uspio zavesti 43-godišnju pjevačicu.

Top Komentari

manijakKladusa
uh dobro je Luka Jovic je ziv, cini mi se da jucer nista nije bilo na temu koga on j*be, pa sam se bio vec prepao. Hvala Lendro.
10 3
Pljuc
On je rahat od pameti čim ganja ovu rugobu!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi