Buran život Male vještice: Rulet sa suprugom i dvije ljubavnice, na kraju svadba sa 19 godina mlađom

Čuveni fudbaler je nedavno stao na ludi kamen

Buran život Male vještice: Rulet sa suprugom i dvije ljubavnice, na kraju svadba sa 19 godina mlađom

Admin Čaušević

Svojevremeno je bio jedan od najboljih veznjaka svijeta. Oko koljena je nosio bandažu zbog čega je ostao upamćen i dan danas. Odavno je u fudbalskoj penziji, ali daleko od toga da vodi miran život.

Juan Sebastian Veron (48) se prije nekoliko dana oženio po drugi put u životu. Njegova nova supruga je 19 godina mlađa i izuzetno atraktivna Valentina Martin.

Argentinac i Valentina su skoro dvije godine zajedno i to nakon što je nekadašnji veznjak bio u pravom koktelu ljubavi pošto se istovremeno viđao sa tri žene.

Veron je skoro 30 godina računajući vezu i brak bio sa Marijom Florencijom Vinaccijom s kojom je dobio i dvoje djece, kćerku Laru i Sina Deiana koji je u međuvremenu postao fudbaler i nastupa za Estudiantes.

I dok je vagao šta uraditi sa Marijom, Veron se istovremeno viđao i sa Dorina Guillen koju je varao sa Valentinom. Upravo je posljednju izabrao za drugu ženu.

Oglasi

"Kad mi se bližio rođendan, shvatila sam da me vara. Spremali smo se zajedničko putovanje u Indoneziju, a onda mi je odjednom rekao da više ne postojim. Postao je agresivan", ispričala je Dorina prije nekoliko mjeseci.

Druga sreća Juana Sebastiana Verona

Svoju drugu sreću je pronašao u zagrljaju Valentine Martin s kojom se prije nekoliko dana i vjenačao te je započeo novi život.

Veron je karijeru počeo i završio u Estudiantesu. U Evropi je igrao za niz slavnih klubova kao što su Parma, Lazio, Chelsea, Inter i Manchester United. Dres Gaučosa je nosio 14 godina.

Gdje god je igrao ispod desnog koljena je nosio bandažu. Sve je počelo 1997. godine kada je imao povredu koljena i bio je primoran da nosi bandažu.

Navodno mu je bandaža u tom meču donijela sreću i od tada je Veron nije skidao za vrijeme takmičarskih mečeva.

Na početku karijere je dobio nadimak Mala Vještica kojeg nosi i dan danas. U Evropi je od važnijih trofeja osvojio Kup UEFA s Parmom i evropski Superkup s Laziom, bio je prvak Engleske i Italije, dok je s Estudiantesom 2009. godine osvojio Copa Libertadores.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi