Julian Nagelsmann u velikim problemima: Uložio je milione, a sada sve propada

Imanje mu je na klizištu

Julian Nagelsmann u velikim problemima: Uložio je milione, a sada sve propada

E. Ganibegović

Selektor Njemačke Julian Nagelsmann nalazi se u problemima privatne prirode. Naime, njegovo imanje u koje je dosta uložio je u velikoj opasnosti.

San Juliana Nagelsmanna o ogromnoj kući može se odjednom pretvoriti u noćnu moru. Njegovo imanje je u opasnosti od klizišta, a modifikacija padine se pokazala kao vrlo težak i skup proces.

Prema njemačkom Bildu, 36-godišnji trener razmišlja o preprodaji nekretnine koja ga je koštala milione eura, ali će izgubiti značajan dio svoje investicije.

Julian Nagelsmann trenutno živi sa svojom djevojkom u minhenskoj četvrti Schwabing-Freimann u blizini Allianz Arene. Njihovom zajedničkom kućanstvu nedavno se pridružio i pas.

Upravo tako, tijekom putovanja Nagelsmanna na utakmice s njemačkom reprezentacijom, društvo mu je pravila labradorica Rosalie.

Ostaje da vidimo da li će i na koji način Nagelsmann riješiti problem koji ima na imanju. Protiv prirode se jednostavno ne može, pa je prodaja u ovom momentu realna opcija.

Oglasi

Julian Nagelsmann kao selektor Njemačke

Bivši trener Bayerna je u oktobru mjesecu preuzeo Njemačku i debitovao pobjedom u prijateljskoj utakmici protiv SAD-a. Bilo je 1:3.

Nakon toga, uslijedio je remi protiv Meksika 2:2, da bi ovog mjeseca doživio prva dva poraza, također u prijateljskim utakmicama.

Prvo je od Njemačke bila bolja Turska s 2:3, da bi onda protiv Elfa slavila i Austrija i to rezultatom 2:0.

Evropsko prvenstvo koje organizuje upravo Njemačka igra se u junu i julu 2024. godine i vidjet ćemo šta Elf pod vodstvom mladog stručnjaka može da napravi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi