Jusuf Gazibegović odmor provodi u BiH, a fotografijom na Instagramu nasmijao je mnoge pratioce

"Samo u BiH"

Jusuf Gazibegović odmor provodi u BiH, a fotografijom na Instagramu nasmijao je mnoge pratioce

Eldar Ganibegović

Vrijeme je odmora za fudbalere iz mnogih liga, pa tako i za one iz austrijske Bundeslige. Sjajni desni bek Sturma, Jusuf Gazibegović, odmor ili dio njega odlučio je provesti u domovini, a jednim Instagram storyjem je nasmijao mnoge. 

Već 15 dana traje pauza u austrijskoj Bundesligi, koja će se nastaviti početkom februara 2024. godine utakmicama 18. kola.

Jedan od reprezentativaca Bosne i Hercegovine koji igra u ovoj ligi je i Jusuf Gazibegović, desni bek Sturma iz Graza.

Bh. reprezentativac odlučio je da dio odmora provede u Bosni i Hercegovini, a fotografijom na Instagram storyju nasmijao je mnoge. Riječi ne treba trošiti, pogledajte o čemu se radi.

Heklanje preko plazma TV-a.

Ove sezone je Jusuf Gazibegović u dresu Sturma igrao ukupno 26 puta u svim takmičenjima, te je postigao jedan pogodak uz tri asistencije. Sada je na zasluženom odmoru.

Nakon 17 kola Sturm se s 37 bodova nalazi na drugoj poziciji u Bundesligi Austrije, dva boda iza Salzburga za koji nastupa Amar Dedić.

Oglasi

I Amar Dedić odmor provodi u Bosni i Hercegovini, a upravo ćemo u 18. kolu gledati njihov međusobni duel koji može ponuditi odgovore na mnoga pitanja u borbi za prvaka Austrije.

Interes GNK Dinamo Zagreb

Posljednjih se dana odnosno sedmica pojavila informacija kako je zagrebački Dinamo zainteresovan da u svoje redove dovede Jusufa Gazibegovića. To su iz kluba s Maksimira i potvrdili.

Naime, sve ovisi o tome da li će Sadegh Moharrami napustiti Dinamo u januaru jer bi odlaskom Iranca mjesto desnog beka bilo jedno od prioriteta za pojačanja.

"Skautiramo dosta igrača, pa tako i Gazibegovića. Međutim, bilo kakvo dovođenje desnog beka ovisi o tome hoće li otići na zimu Sadegh Moharrami. Ako on ostaje, onda nećemo dovoditi nikoga na desnoj strani, to je valjda jasno. A još se ne zna odlazi li Moharrami", poručili su iz Dinama za Sportske novosti.

Top Komentari

plemic
bezbeliu bih, tu je najjeftinije. prestali su objavljivati fotke sa dudlišom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi