11

Komentari (11)

user1676286668
Vojvoda klosaru jedan uhapsili su te danas Bojan prodan.....
kenny
saznat ce se ko je tad kad, nece dobro proci
user1676286668
Uhapsili su ****o danas
Baboisback
Pogani srbi samo na nejac i starce udaraju. Nema vecih kukavica na kugli zemaljskoj. Oni se jos i ponose ovim,stoka primitivna.
Adnanos
Da dragi Allah pomogne u sacuva kada vec mi ljudi sami nemozemo bar ono osnovno sto se od nas kao ljude ocekuje. Sramota za ljude i ljudskost. Neradi se samo o pojedincima vec opcenito o nama ljudima jer se ove stvari desavaju svugdje po citavom svijetu. A ako se narod nepromijeni bit ce opet rata.
user1676286668
Ko god misli da sa njima ima suživota u Bosni vara se....oni su pleme koje još živi u kamenom dobu...
Samir55
A zasto slobodno ne kazes ko su ''oni''? Nije valjda da te strah da to otvoreno kazes ovdje na internetu gdje si anoniman.
user1676286668
Srbadije me nikad nije strah...ti klosari su jaki samo kad je napadati slabije do sebe a kad su jedan na jedan bježe ko kuje podvijena repa...
HamzaVojvoda
dokazi prvo ko je pa onda pljuj po drugom. Ne bi me iznenadailo da je neki klosar poput vas ovdje kome nista nije sveto pa tako ni stari zivoti prebio ih namjerno da bi na srbadiju krivicu navuko da bi mrznje i dalje bilo. Nekom kao vama ne prija suzivot
DamirT
Znamo mi svi ko je to uradio. Cuj nasi neki hahahaahahah. Srbadija najgora sorta ljudi, kerovi obicni
user1676286668
Takvi ko ti prave sranja srbine čuj Hamza vojvoda maloumnice....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.