Povratnici Fadil i Ajša brutalno pretučeni u selu kod Višegrada, oglasio se i Jusuf Nurkić

Objava na Facebooku

Povratnici Fadil i Ajša brutalno pretučeni u selu kod Višegrada, oglasio se i Jusuf Nurkić

E. Čaušević

Javnost u Bosni i Hercegovini sinoć su potresle vijesti da su u Omeragićima kod Višegrada pretučeni povratnici Fadil i Ajša Memišević koji su zadobili ozbiljne povrede, a zbog svega se jutros na Facebooku oglasio i Jusuf Nurkić.

Fadil i Ajša Memišević su povratnici u selo Omeragići koji se nalazi kod VIšegrada, te su sinoć brutalno pretučeni, a policija traga za počiniteljima koji su to uradili.

Potvrđeno je da se ovaj stariji bračni par Memišević trenutno nalazi u bolnici u Goraždu gdje im se utvrđuje stepen povreda, ali je odmah bilo jasno da se radi u brutalnom napadu.

Također, prve informacije govore da se radi o nepoznatom napadaču i da još uvijek pokušava da se utvrdi da li je on sam napao Fadila i Ajšu ili je imao pomagače.

Oni se nalaze u osmoj deceniji života i ovaj brutalni napad mnoge je ostavio bez teksta.

Prije 22 godine vratili su se u Omeragiće, te nikada ranije nisu imali nikakvih problema.

Oglasi

Jedan od članova njihove familije izjavio je da su oni brutalno napadnuti prvog dana ramazana, te da se i njihova kuća nalazi u haosu jer je sve ispreturano i prevrnuto u njoj.

Povodom svega toga na Facebooku jutros se oglasio najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji nije krio koliko je šokiran zbog onoga što se desilo Fadilu i Ajši.

"Svi smo mi Fadil i Ajša Memišević! Razni DUDUCI šalju teške poruke na žalost koliko moraš biti jadan da pretučeš Fadil i Ajša koji su u osmoj deceniji života! Vidjet ćemo da li će biti medijski ispraćeno i da li će iko odgovarati!", objavio je Nurkić.

Svi smo mi Fadil i Ajša Memišević!! Razni DUDUCI šalju teške poruke na žalost koliko moraš biti jadan da pretučeš...

Posted by Jusuf Nurkić-BosnianBeast23 on Friday, March 24, 2023

Ostali stanovnici sela Omeragić su poručili da očekuju temeljnu istragu policije i da će počinitelj ili više njih biti ekspresno uhapšeni.

Top Komentari

user1676286668
Ko god misli da sa njima ima suživota u Bosni vara se....oni su pleme koje još živi u kamenom dobu...
8 2
Baboisback
Pogani srbi samo na nejac i starce udaraju. Nema vecih kukavica na kugli zemaljskoj. Oni se jos i ponose ovim,stoka primitivna.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi