Niko nije tako oduševio javnost u Hrvatskoj kao danas Jusuf Nurkić, o fotografiji svi bruje!

Objavio fotografiju na Instagramu uz sjajan opis

Niko nije tako oduševio javnost u Hrvatskoj kao danas Jusuf Nurkić, o fotografiji svi bruje!

Endin Čaušević

Najbolji bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić s djevojkom Eminom uživa u Dalmaciji na ljetnom odmoru. No, i tokom odmora Nurkić vrijedno trenira, a jutrošnja fotografija iz jedne dvorane u Hrvatskoj oduševila je cijeli region.

Nakon još jedne duge NBA sezone Nurkić je nedavno doputovao u Bosnu i Hercegovinu gdje je proveo dio odmora, a trenutno se nalazi u Hrvatskoj gdje s djevojkom Eminom uživa na moru.

Međutim, jasno je da za Nurkića nikada nema potpunog odmora i da je uvijek u treningu, a tako je i ovaj put.

Prije nekoliko dana kada je čestitao Bajram i objavio fotografiju iz Splita ubrzo nakon toga Nurkić je otišao u dvoranu kako bi odradio trening, te je objavio novu fotografiju uz poruku: "Isto bajramska".

Isto Bajramska 🤷🏻‍♂️🤩

Posted by Jusuf Nurkić-BosnianBeast23 on Wednesday, June 28, 2023
Oglasi

Nurkić želi biti maksimalno spreman za novu sezonu, a novi izazovi ga očekuju već za manje od mjesec dana kada je zakazano okupljanje naše košarkaške reprezentacije pred nastup na kvalifikacionom olimpijskom turniru.

Naš najbolji košarkaš i jutros je odradio trening u jednoj dvorani tokom odmora u Hrvatskoj, te je svojom objavom na Instagramu oduševio javnost.

Nurkić je pozirao ispod fotografije i dresa legendarnog Dražena Petrovića koji nas je prerano napustio prije 30 godina jer je nastradao u stravičnoj saobraćanoj nesreći u Njemačkoj.

"Život leti kapetane", poručio je Nurkić uz fotografiju i pokazao još jednom da ima zaista veliko srce.

Opis nije dostupan.

Nurkić je već nekoliko sezona član Portland Trail Blazersa, ali sve više se špekuliše o tome da bi na ljeto naš reprezentativac mogao promijeniti klub.

Povezuje se s mogućim prelaskom u Phoenix Sunse jer ovi timovi pokušavaju dogovoriti trade, a navodno u isti bi mogao biti uključen i Nurkić.

Treba istaći da će Nurkić 29. jula u Dubrovniku imati i vjenčanje sa dugogodišnjom djevojkom Eminom Durić.

Top Komentari

komentator1
Kralj Juka
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi