Jusuf Nurkić i Pomozi.ba zajedničkim snagama pomažu pretučenim povratnicima Fadilu i Ajši Memišević
Najbolji bh. košarkaš još je jednom potvrdio kako ima zaista veliko srce (Foto: Instagram)

Veliko srce bh. košarkaša

Jusuf Nurkić i Pomozi.ba zajedničkim snagama pomažu pretučenim povratnicima Fadilu i Ajši Memišević

M. Šljivak

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić i organizacija Pomozi.ba zajednički će pokriti svu materijalnu štetu koju su imali brutalno pretučeni Fadil i Ajša Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada.

Dedo i nana Fadil i Ajša Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada jučer su brutalno pretučeni i s teškim tjelesnim povredama su prebačeni na Klinički centar univerziteta u Sarajevu.

Nesretni starci su povratnici u RS. Stanuju u selu Omeragići kod Višegrada i krvnički su napadnuti od strane nacionaliste i osuđenog ubojice Bojana Prodana.

Jusuf Nurkić i Pomozi.ba organizacija zajednički će pokriti svu materijalnu štetu kod Ajše i Fadila Memiševića, a i više...

Posted by Pomozi.ba on Sunday, March 26, 2023

Ovaj monstrum je bez milosti pretukao starce. Uzeo im je sav novac koji su imali kod sebe i ostavio ih je s teškim povredama.

Osude ovog monstruoznog čina stižu sa svih strana. Reagovao je i najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji će uz organizaciju Pomozi.ba zajednički namiriti materijalnu štetu koju su dedo i nana imali.

Oglasi

"Jusuf Nurkić i Pomozi.ba organizacija zajednički će pokriti svu materijalnu štetu kod Ajše i Fadila Memišević, a i više od toga".

"Dedo i nana imali su 7.000 KM koje su čuvali za svoju đenazu i novac nije problem namiriti, ali nastalu traumu će biti teško sanirati", saopšteno je iz ove organizacije.

Jusuf Nurkić je i u prošlosti često pomagao. Bogatstvo koje je stekao u NBA ligi dijeli s drugima i još je jednom pokazao da ima zaista veliko srce.

Učestvovao je košarkaš Portland Trail Blazersa u brojnim humanitarnim akcijama, a dosta je akcija odradio i u tajnosti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ckz0gK3uRpC/[/instagram]

Bh. košarkaš sigurno će i dalje nastaviti pomagati ugroženim stanovnicima Bosne i Hercegovine. Nažalost, njih je sve više i više zbog divljačkih političkih retorika koje se vode u ovoj zemlji.

Jusuf je čovjek velikog srca, a svakako se nadamo da će dedo Fadil i nana Ajša biti dobro nakon brutalnog napada, a monstrum imena Bojan da će dugo biti iza rešetaka.

Top Komentari

user1676286668
Zato se hamza vojvoda ne javlja više uhapsili ga...klošar stari
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi