Jusuf Nurkić objavio velike vijesti - Najvažniji životni ugovor potpisat će u Hrvatskoj

Ženi se bh. reprezentativac

Jusuf Nurkić objavio velike vijesti - Najvažniji životni ugovor potpisat će u Hrvatskoj

Eldar Ganibegović

Najbolji bh. košarkaš, Jusuf Nurkić, objavio je velike vijesti. On i njegova izabranica odlučili su se na novo poglavlje i novi korak naprijed.

Jusuf Nurkić i njegova izabranica Emina Durić upoznali su se prije nekoliko godina u Tuzli, a uskoro će uploviti u bračne vode.

Bh. reprezentativac ju je zaprosio 2021. godine u Los Angelesu i ona je rekla "da", a sada je vrijeme za novi korak.

Bosnian Beast i Emina Durić će u bračne vode uploviti 29. jula, a vjenčanje će biti održano u Dubrovniku, jednom od najljepših gradova na Jadranu.

Njih dvoje su se zaručili na Eminin rođendan, a nije poznato da li im je i 29. juli poseban datum zbog nečega.

Oglasi

Twitteraš ismijavao postača, a onda se pojavio Jusuf Nurkić

Dok je jedan od njegovih saigrača govorio za medije u pozadini se vidio Mo Bamba koji jede jer je utakmica završena i bilo je njegovo vrijeme za iftar.

Jedan od Twitteraša očito je htio da zaradi popularnost preko toga, te je uz video napisao "Mo Bamba u pozadini jede kao lud".

A, onda se u priču uključio reprezentativac Bosne i Hercegovine, Jusuf Nurkić, koji je odmah stao u odbranu Bambe.

"Ramazan je, pusti brata na miru", napisao je Nurkić i oduševio fanove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi