Kako je Izet Hajrović zamalo zakasnio na vlastito vjenčanje

Supruga Leyla se prisjetila

Kako je Izet Hajrović zamalo zakasnio na vlastito vjenčanje

E. Škorić

Supruga Izeta Hajrovića, Leyla, u kolumni za hrvatski portal 24sata otkriva neke zanimljve detalje iz privatnog života.

Pet godina su bh. reprezentativac i krilni igrač Dinama i Leyla u braku, ali njoj nije iblo jednostavno graditi vezu sa Izetom pošto je on postao profesionalni nogometaš koji je putovao svijetom. Ispočetka je bilo i teških situacija.

"Koliko sam samo rođendana i godišnjica provela sama u stanu!? Na različitim krajevima svijeta, bez prijateljica, bilo je teško. Ali nikad nisam požalila jer sam odabrala takav život. Borila sam se za ljubav i baš zato koliko god naš put bio prožet trnjem i kamenjem uvijek sam znala da će mi se Izet uskoro pojaviti na vrata i vratiti osmijeh na lice. I danas pamtim naš prvi susret. Jedna sasvim obična večer u Švicarskoj s prijateljima pretvorila se u najljepšu uspomenu.Nije on mene tu previše zavodio, kao ni ja njega. Bili smo spontani, romantični. Izet je trenirao, zabijao golove, a ja sam radila u u jednoj od top deset galerija na svijetu. Dobro sam zarađivala, taman mi je krenulo. Sve je bilo kao u bajci", napisala je Leyla u kolumni na 24sata.hr.

"Naša veza se razvijala, a onda kako to biva u nogometu, Izet je morao otići iz Švicarske igrati za turski klub. Svakog petka nakon posla 'hvatala' sam zadnji avion da bih došla k njemu. Tamo bih obavljala poslove koje on ne bi stigao, čistila sam i pospremala. Njega ponekad nije ni bilo. Turska je velika zemlja, pa je znao imati utakmice u 200 kilometara udaljenim gradovima. Vikend je brzo prolazio. U ponedjeljak bih prvim avionom letjela za Zürich te s koferom dolazila na posao. Živjeti i održavati vezu na daljinu je komplicirano, pogotovo zato što je on nogometaš koji treba imati nekoga uz sebe, da mu olakša život. Znam da se želi prikazati da je Izet od mene napravio to što sam danas ili da sam preko njega stekla standard. Tko me poznaje zna da to nije istina. Imala sam solidan standard zahvaljujući roditeljima. Ostvarili su mi sve želje: od privatne škole i automobila do putovanja, garderobe... Poslije sam imala posao u kojem sam vrlo dobro zarađivala", napisala je Izetova supruga.

Planiranje vjenčanja nije bilo baš jednostavno i Izet je umalo zakaznio na isto.

"Imao je nogometnih obaveza prije vjenčanja. Njegov let iz Sarajeva bio je tri puta otkazan. Hvatao je taksi u pola noći da bi stigao do Zagreba i sljedećeg jutra mogao poletjeti prema Švicarskoj. Hvala Bogu, stigao je sat vremena prije vjenčanja i sve je odlično završilo. Od tada je prošlo pet godina, a pitanje prinove stalno nam se nameće".

Top Komentari

konjnakvadrat
Oni su meni bas lijep par, imaju te debilske face ali su bas sympa
3 3
manijaci87
kako je ova lejla ruzna fuj
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi